Logan 1.6 16v Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@ParuLuScorilo se refera la culoarea masinii

Comment

Ai facut o alegere buna. Motorul cel mai nervos, consum ok, slabuta la viteza, vorbim peste 160.

Comment

Originally posted by BOSS03 View Post
        Ai facut o alegere buna. Motorul cel mai nervos, consum ok, slabuta la viteza, vorbim peste 160.
        BoSS03 , slabuta la viteza ?????, cred ca era o ironie, nu

Eu am prins cu a mea, pe bord, 200 si aveam si mai aveam un pic de pedala

In orice caz, eu sunt super multumit de masina (logan PH2, alba, 1.6 16V - mici modif la ext, deocamdata)

Comment

se referea la stabilitate ...

Comment

Dupa parerea mea 1,6 16 v este cel mai ok motor de pe logan, cu toate astea motorizare o iei si dupa necesitati , nr de km parcursi pe an si mai sunt unele chestii...
            Multa lume, putini oameni...

Comment

E bun motoru, am si eu de prin septembrie anul trecut, tot PH2 laureate 1.6 16v, sunt multumit de ea pana acum, trage bine, parerea mea ca isi merita banii

Comment

ma bucur sa aud ca isi merita banii . Acuma il astept...eu il iau cu programul rabla....si dureaza putin mai mult...cik prin martie...

Comment

io am 2 golane amandoua 1.6 16v un ph1 luat pe 17 octombrie 2008 shi un ph2 luat pe 27 decembrie 2009 pachet ful amandoua a shi sunt prestige amandoua se comport super ambele shi cu ph1 am facut vreo 6 drumuri de mare,2 pn la piatra neamt,2 pn la oradea,1 in ungaria shi cu ceam mai fkt prin oras am in total aproape 25000 km cu asta nou numa pri oras shi il am de 1 luna shi 2 sapt shi deja am fkt 2000 km

Comment

mai nimerit ca 1,6 16 v nici ca se pote la un logan.andrei_hd -ma bucur ca esti multumit.vezi ca srii mirc si o sa te corecteze astia verzi(moderatori) de nu o sa stii ce e cu tine.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Si eu am un Laureat 1,6 16V din iunie 2009, am deja 8600 km fara nici o problema. Se misca foarte bine, e o adevarata placere sa o conduc. N-o sa-ti para rau.

Comment

Si eu am de un an un MCV 1.6 16v si la mersul meu mai linistit abia pe la 15.000 km a inceput motorul sa-si arate adevarata valoare. Acum am 18.000 si ma declar foarte multumit. Eu am luat albastru extrem la culoare fortat intr-un fel de imprejurari, deoarece era singura culoare disponibila pe stoc pt motorul de 16v si echiparea ceruta. In oferta nu arata cine stie ce dar cand am vazut-o pe viu m-am indragostit pe loc.

In mare...cred ca ai facut o alegere buna si iti doresc multi km sanatosi...

In ocean...nu stiu

Comment

Nu ma declar vitezoman, dar imi place sa depasesc cu 100 peste limita. Imi place competitia, iar 16V ajuta mult. Am mers si cu 1.2 si cu 1.4, 1.6 8V, cu diesel-uri tot logan, dar placut pare si 1.2, pentru consum. Nu este sportiv, dar te mulezi dupa motor, asta este. Nu depasesc linie continua, nu ma bag daca nu este vizibilitate, las pietonii sa treaca, deci respect pe cat posibil regulile. Merg cu 60 in localitate iar in exterior cat permite drumul 80-110, dar am media consumului mare zic eu 8.3%. Mersul iarna in oras pe distante scurte, stat mult la semafor, dar are un relanti mic, e silentios, vroiam totusi o clima. Dusterul configurat de mine nu are clima, nu am reusit nici esp sa-i pun, va spun impresii dupa ce dau o tura cu el. M-a impresionat placut acest motor 1.6 16V

Comment

cei de la dacia deja m`au lasat fara pic de rabdare....am dat comanda in ianuarie.....masina e venita dar totusi nu pot sa o iau pentru ca exista o procedura destul de greoaie zic eu....am dus rablele la remat am facut dosaru si acuma cei de aici sunt asa de "incompetenti" zic eu ...ca trimit dosaru la buc pt verificare si abia in vreo 2 sapt dak imi da Ok`u ..... ideea e in felul urmator si va intreb si pe voi...dupa ce imi da ok`u si pot sa ma duc sa o achit....macar pot sa o iau in ziua in care am achitat`o sau tre sa mai astept si atunci ink un secol jumate....k deja nu mai am rabdare . Astept un raspuns si eu ca sa ma mai linistesc

Comment

Eu am laureate si sunt nemultumit de faptul ca vin fara ABS. Motorul trage foarte bine!

Comment

de la 1 ianuarie 2009 toate masinile veneau cu ABS .. inclusiv cele mai slabe variante de echipare...probabil cand ai luat tu masina era optional ( +400 e )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google