in sfarsit m`au sunat si pe mine cu masina....luni trebuie sa ma duc sa o ridic....abia astep ....o sa revin cu ceva poze....sa vad ce parere aveti de culoarea neagra pe logan
Logan 1.6 16v Ph2
Collapse
X
-
Salut oameni buni. Am o problema cu motorul 1.6 16 valve...masina e luata in 2008 de la meridian e un laureate ph2. Ieri am observat,in timp ce verificam nivelul uleiului ca am pe langa bujiile 1 si 2 ulei. Masina e in garantie dar vroiam sa stiu dacca a mai avut cineva o astfel de problema.
Comment
-
idem muse
si eu am la fel o pata de ulei acolo pe motor in zona bujiilor dar mereu uit sa intreb pe cineva mai stiutor decat mine daca e vreo problema. acum ca mi-am adus aminte poate trec o fuga pe la o reprezentanta dacia. revin cu detalii.
am venit de la service-ul dacia. nenea mecanicul nu prea stia ce sa zica, ca nu era ulei scurs pe langa motor, ci doar pata aceea ... deci am rezolvat-o .. e din ciclu "asa face toate".
Comment
-
Nu e chiar din din ciclu asa face toate, si eu am avut problema respectiva si am mers cu ea la service. Au schimbat zic ei garnitura de la capacul motorului si distributia si au mai pus si ceva mastic in in jurul capacului pe la niste suruburi pe langa care mai iesia ceva ulei.
Acum nu mai sunt probleme am facut 4.000 km de la interventia respectiva si totul e uscat.
Comment
-
aceasi chestie am avut si eu....iese ulei pe langa suruburile care prinde capacul peste motor.la mine sau scos toate suruburile sa dat cu mastic ce naiba o fi fost si sau pus la loc..asta e boala lor dar este si de la forja....numai sa nu va lase pata de ulei jos sau sa fie inundat motorul de ulei pentru ca atunci este problema mare.....
Comment
-
am sters pata aceea de pe capac acum vreo 2 saptamani si pana acum nu a mai aparut ... sa speram ca ramane "uscat"
Comment
Comment