Stie cineva de unde se poate lua semnalul senzorului de viteza pentru a conecta un HUD (afisarea vitezei pe parbriz), inainte am avut un Logan 1.4 Ph1, acela avea acest fir la mufa radio, la Ph2 nu mai este, ajutati-ma cu informatia.
Senzor Viteza Logan 1.4 Ph2
Collapse
X
-
HUD viteza & parcare
Originally posted by Mikelangelo View PostNe poti da detalii despre acest HUD (afisarea vitezei pe parbriz) firma producatoare, pret ... ? o poza ceva dupa ce il montezi ? Suna interesant mai ales ca acum s-a umplut de radare
Comment
-
Originally posted by ady5568 View PostAveti doua fisiere, exista si varianta fara sistem de parcare, costa 139 lei, pentru detalii puteti sa ma sunati, sunt din Iasi.Attached Files
Comment
-
Acest produs poate fi comandat direct de la firma din Pitesti? Il pot trimite prin Posta Romana?
L-am gasit acum pe net, pe mine ma interesa varianta fara senzori, ii am separat. E o prezentare mai veche, preturile se pare ca nu mai corespund ... O sa te contactez, probabil sa-mi spui si mie cum ai legat dispozitivul la Loganul PH 1. Eu de-ala am. Multumesc oricum pt. acest thread!
Comment
-
Originally posted by niros View PostAcest produs poate fi comandat direct de la firma din Pitesti? Il pot trimite prin Posta Romana?
L-am gasit acum pe net, pe mine ma interesa varianta fara senzori, ii am separat. E o prezentare mai veche, preturile se pare ca nu mai corespund ... O sa te contactez, probabil sa-mi spui si mie cum ai legat dispozitivul la Loganul PH 1. Eu de-ala am. Multumesc oricum pt. acest thread!
Preturile date de mine sunt de depozit.
Sau suna-ma...............
Originally posted by ady5568 View PostNu se livreaza la persoane fizice, daca imi spui unde stai o sa iti dau nr. de telefon al agentului din zina si vei putea comanda la el sun alta forma, ex: pe firma lui.
Preturile date de mine sunt de depozit.
Sau suna-ma...............
Sa-mi spui cind vei monta daca merge.
mersi cristi, dupa ce montez revin cu amanunte si poza.
Comment
-
Multumesc pentru informatie, l-am gasit pe site-urile de vanzari electronice, intr-adevar mai scump, cu 40-60 lei, ceea ce ma face sa ma mai gandesc daca sa-l iau sau nu. Daca ma hotarasc si o sa am probleme la montaj o sa incerc sa te contactez, desi daca merge de pe pinul RCS-ului, cel care regleaza sonorul in functie de viteza masinii, nu vad ce probleme ar fi. La PH 1, cel putin primele modele de RCS sau RCD, chiar isi puteau regla volumul in functie de viteza masinii, chestie verificata.
Comment
Comment