Ceasuri Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

PUTIN!?
    11400 lei nu cred ca e putin.
    Baga-te repede ca pana pe 29 mai e oferta!

Comment

Originally posted by CataLiNNN View Post
      PUTIN!?
      11400 lei nu cred ca e putin.
      Baga-te repede ca pana pe 29 mai e oferta!
      Am citit ca au bagat astia din guvern inca 50.000 vouchere

Comment

Da,au bagat,dar nu poti stii daca urmatoarea oferta Dacia mai e la fel ca acum,sa iti accepte 3 rable

Comment

Da,au bagat,dar nu poti stii daca urmatoarea oferta Dacia mai e la fel ca acum,sa iti accepte 3 rable
          Tot asa e

Comment

Scuze de double post , dar mai am o intrebare... Daca rablele nu sunt pe numele meu , tre sa ma duc cu cel pe care e numele cand o predau?

Comment

nu trebuie, doar hartiile doar..

Comment

Cu actele care trebuiesc special pentru "Rabla" siam inteles ca poti si cu buletinul celui care le detine.Cel mai bine e sa fie si el prezent.

Comment

Cu actele care trebuiesc special pentru "Rabla" siam inteles ca poti si cu buletinul celui care le detine.Cel mai bine e sa fie si el prezent.
                  Pai 2 dintre masini sunt pe butuci , nefolosite de multa vreme, poate ca cel care a detinut-o inainte a dat coltu

Comment

Pai atunci iti trebuie ceva de mostenitor...nu poti sa faci chiar asa,iti dai seama ca daca ar fii fara acte ar ramane tara fara rable ))
                    Asa am gasit eu pe cineva azi,o rabla cu 500 lei,insa motorul si cutia sunt demontate...iti dai seama ca o sa le pun acolo de forma si aia e ,la mine avand avantajul ca cei de unde o sa iau masina or sa vina sa ia rabla de acasa (Masina nu trebuie sa nici macar sa mearga,insa trebuie sa aibe piesele importante pe ea;din cate stiu o cantaresc la Remat,cand ajunge acolo)

Comment

Pai atunci iti trebuie ceva de mostenitor...nu poti sa faci chiar asa,iti dai seama ca daca ar fii fara acte ar ramane tara fara rable ))
                      Asa am gasit eu pe cineva azi,o rabla cu 500 lei,insa motorul si cutia sunt demontate...iti dai seama ca o sa le pun acolo de forma si aia e ,la mine avand avantajul ca cei de unde o sa iau masina or sa vina sa ia rabla de acasa (Masina nu trebuie sa nici macar sa mearga,insa trebuie sa aibe piesele importante pe ea;din cate stiu o cantaresc la Remat,cand ajunge acolo)
                      Cine si-a luat rabla inainte sa fie programul asta, a fost destept ( in cazul in care dorea o masina noua )

Comment

trebuie sa aveti grija la certificatul de inmatriculare(talon) a rablei sa fie emis dupa luna Iulie 2001(modelul in trei culori). cele emise inainte de 2001(cele intro singura culoare - albastra) nu sunt valabile, acestea fiind radiate din oficiu in 2007(nu mai retin data si OUG care sta la baza radierii). eu personal am o rabla cu talon din 1999 si mi-au spus ca nu intra in program.
                        pentru cei care vor sa achizitioneze acele vouchere, trebuie sa stie ca la achizitionarea lor, vechiul proprietar trebuie sa va inmaneze copii legalizate dupa certificatul de inmatriculare, dupa certificatul de distrugere emis de firma la care a fost depusa rabla, in original Voucherul precum si certificatul de radiere. Voucherul fara celelalte acte nu are nicio valoare. mai trebuie si copii dupa buletinul fostilor proprietari cand depui actele la reprezentanta pentru achizitionarea noului vehicul.

totusi, pentru ca initiatorul topicului solicita o informatie, vreau sa-i transmit ca si eu, la vechiul logan, la care am avut garantie pana la inceputul acestei luni, am schimbat ceasurile cu altele la care am modificat culoarea in alb, si la care am pus si comp. de bord, fara sa spuna ceva cei din service atunci cand am fost cu masina la ei.
                        Last edited by 07hzp; 22 March 2010, 13:46.
                        Eu beau sigpic

Comment

Originally posted by 07hzp View Post
                          trebuie sa aveti grija la certificatul de inmatriculare(talon) a rablei sa fie emis dupa luna Iulie 2001(modelul in trei culori). cele emise inainte de 2001(cele intro singura culoare - albastra) nu sunt valabile, acestea fiind radiate din oficiu in 2007(nu mai retin data si OUG care sta la baza radierii). eu personal am o rabla cu talon din 1999 si mi-au spus ca nu intra in program.
                          pentru cei care vor sa achizitioneze acele vouchere, trebuie sa stie ca la achizitionarea lor, vechiul proprietar trebuie sa va inmaneze copii legalizate dupa certificatul de inmatriculare, dupa certificatul de distrugere emis de firma la care a fost depusa rabla, in original Voucherul precum si certificatul de radiere. Voucherul fara celelalte acte nu are nicio valoare. mai trebuie si copii dupa buletinul fostilor proprietari cand depui actele la reprezentanta pentru achizitionarea noului vehicul.

totusi, pentru ca initiatorul topicului solicita o informatie, vreau sa-i transmit ca si eu, la vechiul logan, la care am avut garantie pana la inceputul acestei luni, am schimbat ceasurile cu altele la care am modificat culoarea in alb, si la care am pus si comp. de bord, fara sa spuna ceva cei din service atunci cand am fost cu masina la ei.
                          Nu inteleg de ce trebuie buletinul al celorlalti proprietari din moment ce deja ai voucherul ... Asta insemnand ca ai predat o rabla...

Comment

[

12 (1).jpg 12 (2).jpg[/QUOTE]

Vreau si eu un asa..OZN. Cam cat costa schmburile de led uri?

Comment

Deja suntem off-topic,asa ca am creat un subiect aici .

Comment

nici eu nu am inteles dar cand am predat cele trei vouchere a trebuit sa vina proprietarii rablelor cu buletinele sa le vada tipa care a incheiat dosarul.
                                am predat 3 rable.
                                Last edited by 07hzp; 22 March 2010, 21:52.
                                Eu beau sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google