Ceasuri Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am dus trei rable una din 94 si doua din 98.cel mai bine te duci la dealer dupa ce ai predat rablele si iti explica el tot..la dosar iti trebuie tichetul acela valoric, copii legalizate dupa certificatul de distrugere de la remat si dupa talon copii dupa cartea de identitate a vehicului si dupa buletinul proprietarului..conteaza si adresa dupa buletin sa corespunda cu ce-a din talon daca nu corespunde trebuie o adeverinta care ti-o da la primarie..si certificatul de radiere.eu am facut comanda la meridian sud de un logan ph2 alb laureatte+air-baguri laterale 1.2 16v pe 03.03(am inteles k bara stabilizatoare si reglajul lombar au disparut)..mi-au zis k la sfarsitul lunii vine si solenza am dat-o joia trecuta.sper k saptamana asta vine. scuze pt off-topic
    Last edited by ady_green; 23 March 2010, 00:01.

Comment

Originally posted by tdan08 View Post
      nu pierzi nicio garantie. uite ce am facut eu la ceasuri si garantia merge in continuare. ba chiar cei de la service, cand am facut revizia, le-au admirat. schimba-le fara griji. eu am umblat la partea electrica, pe placa bordului, dar tu nici macar acolo nu umbli, pt ca trebuie schimbata doar serigrafia. asa ca intreb si eu precum colegii de mai sus.... pierzi garantia la ce?

[ATTACH]160988[/ATTACH] [ATTACH]160989[/ATTACH]
      1)Nu ne spui si noua cum ai facut chestia asta cu lumina albastra la ceasuri?
      2)Bordul meu nu e parca atat de luminat ca in pozele tale:e posibil sa fie ars sau lipsa vreun bec? masina are 2 saptamani!

Comment

caat tu ai lumina pe negativ si daia se vede la tine mai pe negru , asa e de ceva timp ;)

Comment

Originally posted by 07hzp View Post
          nici eu nu am inteles dar cand am predat cele trei vouchere a trebuit sa vina proprietarii rablelor cu buletinele sa le vada tipa care a incheiat dosarul.
          am predat 3 rable.
          Nu este obligatoru sa vina proprietarii dar atunci trebuie sa ai copiile dupa buletine legalizate la notar.

Comment

ai dreptate. dar decat sa mearga la notar, proprietarii au ales sa mearga la dealer impreuna cu mine pentru a preda voucherele. cu aceasta ocazie au admirat noul meu vehicul care tocmai ajunsese in parcul dealerului.
            Eu beau sigpic

Comment

"serigrafiei" scuze nu stiu ce inseamna acest cv.

Comment

Saptamana viitoare vine golanul

Comment

ceasuri

Originally posted by dan08 View Post
                  nu pierzi nicio garantie. uite ce am facut eu la ceasuri si garantia merge in continuare. ba chiar cei de la service, cand am facut revizia, le-au admirat. schimba-le fara griji. eu am umblat la partea electrica, pe placa bordului, dar tu nici macar acolo nu umbli, pt ca trebuie schimbata doar serigrafia. asa ca intreb si eu precum colegii de mai sus.... pierzi garantia la ce?

Ceau am vazut ca ai schimbat culoare becurilor imi spui te rog ce ai facut exact ai schimbat ledrille de pe placa electronica a bordului sa le faci in 2 culori si eu mam documentat ,dar am vazut pareri diferite si piese diferite ce foloseau unii ma gandesc si eu sa schimb unpic culoarea si a acelor de indicat sa fie alta culoare sa se observa mai frumos bordul.Ms

Comment

Originally posted by dan08 View Post

ai schimbat ledurile de bord.. si nu ai pierdut garantia ? :O

la problema cu rablele.. ) am facut si eu tot asa.. cu 3 rable.:P ..1 a mea.. si 2 cumparate..tre sa faci o procura la notariat.. prin care el ti le preda tie.. nu mai stiu exact.. ce.. dar intrebi pe cel de la dealer.
                    Last edited by mutu_ionut; 30 May 2011, 14:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sa ne arati poze cu noul logan ;;)
                      sigpic

Comment

La mine pe ceas este un semn STOP care nu mai arde cand dau contact. Ce sa fac cu ea ca nu am chef la service desi in garantie.

Comment

si eu vreau sa-mi pun lumini la ceasurile din bord

Comment

O mica intrebare legata de tabloul de bord. Vreau sa imi pun ecran pe negativ la sandero si trebuie sa demontez cochilia de deasupra ceasurilor. Banuiesc ca e la fel ca la logan ph1, dar in laterale la baza cochiliei sunt si 2 ornamente tip fagure. Trebuiesc scoase si acelea?
                            Atasesz si o poza ca sa vedeti despre ce intreb.
                            Attached Files

Comment

Da, se scot si acele ornamente, altfel nu iese scoica de la ceasuri.
                              GL-22-TOF

Comment

Sunt prinse in clipsuri? Ies usor? Trag de ele pur si simplu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google