eu am dus trei rable una din 94 si doua din 98.cel mai bine te duci la dealer dupa ce ai predat rablele si iti explica el tot..la dosar iti trebuie tichetul acela valoric, copii legalizate dupa certificatul de distrugere de la remat si dupa talon copii dupa cartea de identitate a vehicului si dupa buletinul proprietarului..conteaza si adresa dupa buletin sa corespunda cu ce-a din talon daca nu corespunde trebuie o adeverinta care ti-o da la primarie..si certificatul de radiere.eu am facut comanda la meridian sud de un logan ph2 alb laureatte+air-baguri laterale 1.2 16v pe 03.03(am inteles k bara stabilizatoare si reglajul lombar au disparut)..mi-au zis k la sfarsitul lunii vine si solenza am dat-o joia trecuta.sper k saptamana asta vine. scuze pt off-topic
Ceasuri Bord
Collapse
X
-
Originally posted by tdan08 View Postnu pierzi nicio garantie. uite ce am facut eu la ceasuri si garantia merge in continuare. ba chiar cei de la service, cand am facut revizia, le-au admirat. schimba-le fara griji. eu am umblat la partea electrica, pe placa bordului, dar tu nici macar acolo nu umbli, pt ca trebuie schimbata doar serigrafia. asa ca intreb si eu precum colegii de mai sus.... pierzi garantia la ce?
[ATTACH]160988[/ATTACH] [ATTACH]160989[/ATTACH]
2)Bordul meu nu e parca atat de luminat ca in pozele tale:e posibil sa fie ars sau lipsa vreun bec? masina are 2 saptamani!
Comment
-
Originally posted by 07hzp View Postnici eu nu am inteles dar cand am predat cele trei vouchere a trebuit sa vina proprietarii rablelor cu buletinele sa le vada tipa care a incheiat dosarul.
am predat 3 rable.
Comment
-
ceasuri
Originally posted by dan08 View Postnu pierzi nicio garantie. uite ce am facut eu la ceasuri si garantia merge in continuare. ba chiar cei de la service, cand am facut revizia, le-au admirat. schimba-le fara griji. eu am umblat la partea electrica, pe placa bordului, dar tu nici macar acolo nu umbli, pt ca trebuie schimbata doar serigrafia. asa ca intreb si eu precum colegii de mai sus.... pierzi garantia la ce?
Comment
-
Originally posted by dan08 View Postnu pierzi nicio garantie. uite ce am facut eu la ceasuri si garantia merge in continuare. ba chiar cei de la service, cand am facut revizia, le-au admirat. schimba-le fara griji. eu am umblat la partea electrica, pe placa bordului, dar tu nici macar acolo nu umbli, pt ca trebuie schimbata doar serigrafia. asa ca intreb si eu precum colegii de mai sus.... pierzi garantia la ce?
ai schimbat ledurile de bord.. si nu ai pierdut garantia ? :O
la problema cu rablele.. ) am facut si eu tot asa.. cu 3 rable.:P ..1 a mea.. si 2 cumparate..tre sa faci o procura la notariat.. prin care el ti le preda tie.. nu mai stiu exact.. ce.. dar intrebi pe cel de la dealer.
Comment
-
O mica intrebare legata de tabloul de bord. Vreau sa imi pun ecran pe negativ la sandero si trebuie sa demontez cochilia de deasupra ceasurilor. Banuiesc ca e la fel ca la logan ph1, dar in laterale la baza cochiliei sunt si 2 ornamente tip fagure. Trebuiesc scoase si acelea?
Atasesz si o poza ca sa vedeti despre ce intreb.Attached Files
Comment
Comment