Ceasuri Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ceasuri Bord

buna

M-ar interesa daca pe modelul Ambiance exista ceasuri de bord ca si in poza de mai jos...

Multumesc

Nu asa sunt doar pe laureate si prestige.
    Forza Steaua

Comment

cat ma bucur acum ca am facut comanda de laureat
      Nu-i bai...

Comment

Nu exista,dar cu putina indemanare poti sa-ti pui singur.Iei folie de la dezmembrari - sigur gasesti si printre coforumisti - te uiti pe cateva tutoriale de ale lui Streulea si te apuci.Asta o sa fac eu,in orice caz.Bafta!

Comment

Originally posted by sanderizer View Post
          Nu exista,dar cu putina indemanare poti sa-ti pui singur.Iei folie de la dezmembrari - sigur gasesti si printre coforumisti - te uiti pe cateva tutoriale de ale lui Streulea si te apuci.Asta o sa fac eu,in orice caz.Bafta!
          Si nu pierd garantia?

Comment

Ouch...daca observa,sigur.Dar chiar si asa,ramane intrebarea: la care parte o pierzi?

Comment

Pierzi garantia la ace.

Comment

Radem si glumim, dar totusi sa fie lamurita in primul rand problema... Ca ma intereseaza si detaliile astea mai mici ( ceasurile de bord )

Comment

Atunci cumpara un ceas ...se gasesc pe forum.
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

nu pierzi nicio garantie. uite ce am facut eu la ceasuri si garantia merge in continuare. ba chiar cei de la service, cand am facut revizia, le-au admirat. schimba-le fara griji. eu am umblat la partea electrica, pe placa bordului, dar tu nici macar acolo nu umbli, pt ca trebuie schimbata doar serigrafia. asa ca intreb si eu precum colegii de mai sus.... pierzi garantia la ce?

12 (1).jpg 12 (2).jpg
                    Last edited by dan08; 19 March 2010, 15:33.
                    sigpic

Comment

Originally posted by tdan08 View Post
                      nu pierzi nicio garantie. uite ce am facut eu la ceasuri si garantia merge in continuare. ba chiar cei de la service, cand am facut revizia, le-au admirat. schimba-le fara griji. eu am umblat la partea electrica, pe placa bordului, dar tu nici macar acolo nu umbli, pt ca trebuie schimbata doar serigrafia. asa ca intreb si eu precum colegii de mai sus.... pierzi garantia la ce?

[ATTACH]160988[/ATTACH] [ATTACH]160989[/ATTACH]
                      Merci... Pe mine doar "plasticul" ala alb ma intereseaza

Comment

eu nu am postat pozele sa faci ca mine. am vrut sa-ti demonstrez ca sunt modificari mai radicale care pot fi facute fara sa ai probleme. schimbarea serigrafiei nu reprezinta niciun pericol. fa-o linistit.
                        sigpic

Comment

eu nu am postat pozele sa faci ca mine. am vrut sa-ti demonstrez ca sunt modificari mai radicale care pot fi facute fara sa ai probleme. schimbarea serigrafiei nu reprezinta niciun pericol. fa-o linistit.
                          Pai faza e ca nu am inca masina... Am vrut sa ma interesez prima data in legatura cu mai multe chestii..

Comment

foarte bine faci.
                            sigpic

Comment

foarte bine faci.
                              Vreau sa bag 3 rable sa mai trag putin din pret

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google