If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Citeam zilele trecute intr-un post..un zvon,cum ca nu s-ar mai trece motorizarea pe noile masini Logan Ph2.Am zis ca e o gluma...dar numai ieri si astazi ,am vazut in Brasov 3 Dacii Logan noi,cu numere rosii....si ASA ESTE !
Pe spate e trecut doar Logan by Renault...si atat !!!
Adio MPI,dCI...sau 16V.
SUNTEM CU TOTII EGALI .
Ce parere aveti ???????
Da, va dati seama ce economie Dar ce sa te miri, cand ei n-au pus 40-50 cm de cablu subtire pentru activarea stergatoarelor cand actionezi sprituitoarea..
Totusi...mi se pare aiurea....si dupa parerea mea,sigla aceea cromata cu motorizarea dadea chiar bine,mai ales pe culorile nemetalizate.( pe rosu passion,in special ).
e mai clean portbagaju..........plus ca daca ai 1.4 poti sa te simti mai bn .......ca unu cu 1.6 16volti)..............chiar nu stiam de faza asta........eu am PH2 dar am motorizarea
Priviti partea buna: masina e mai usoara!
Care vrea emblema isi cumpara si-si pune.
Si ce fac acuma...ma apuc sa dau gauri in masina cu bormasina..sa pun emblema cu motorizarea???Ar fii culmea !!!!
Sau mi-o baga la optionale...si tre sa scot bani,daca vreau sa am motorizarea pe portbagaj ???
Iei emblema si-i tai piciorusele alea 2 de intra in capota si dupa aceea doar o lipesti.
On topic: Nu stiu de ce nu mai monteaza, au ei planurile lor. Si acum carcotim atat pentru o placuta pe care altii o dau jos si se chinuie sa-i astupe gaurile. Acum asa e loganul. Fara.
Salut.
Asa sunt pe toate masinile de generatie nouanu se mai trece motorizarea
Numai bine.
Ce intelegi prin masinile de generatie noua ? Alte modele de masini ? la masinile "calumea" ai de optiunea "fara inscriptii" care in general costa 0 euro dar macar este la alegerea ta daca vrei sa lipseasca inscriptia motorizarii si eventual si modelul masinii, pentru un aspect clean.
Aici nu ai de ales, este altceva. Sincer nu inteleg miscarea dar in fine...
Mie nu-mi plac noile masini fara sigle, macar o scoteau si pe aia cu Logan etc. . Daca aveam 16v nou fara sigla, imi cumparam ori sigla de 1.4 ori de 1.2 16v.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment