Logan Ph2...economie ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa se procedeze la fel ca si la Renault, toata lumea fiind multumita: pe portbagaj sa fie doar sigla Dacia, in rest nimic, iar motorizarea pe bandoul lateral.
    Si impaca atat hais cat si cea.

Comment

• Si daca se poate deschiderea portbagajului sa fie pe sigla .. ca la VW ... Cerem cam multe nu ? )

Comment

• eu zic ca ar arata bine un autocolant ceva pe carcasa motorului.dar tot asa cum ziceam ...pe un fundal cu picaturi de apa ,sa fie scris dacia 1.2 16v eco power.nu poate face nimeni asa ceva?

Comment

• vand lumanarele-pastila pentru iluminat cadranele bordului-lumina variabila prin debitul de aer si in culori la alegere !

Comment

• al meu e cumparat in ianuarie si nu nu are motorizare

Comment

• Originally posted by ladislau View Post
              Din moment ce nu se mai trece motorizarea nici macar pe capacul motorului....ma pot astepta la orice
              Unde nu se mai trece motorizarea ma?
              La 1,2 nu s-a trecut niciodata motorizarea pe capacul filtrului de aer...peste 50% bat campii pe forumul asta...de unde aveti voi informatiile astea de 2 lei?

Comment

• Originally posted by Ionut View Post
                Unde nu se mai trece motorizarea ma?
                La 1,2 nu s-a trecut niciodata motorizarea pe capacul filtrului de aer...peste 50% bat campii pe forumul asta...de unde aveti voi informatiile astea de 2 lei?
                Doamne , daca am vazut zeci de masini noi fara motirizare tu vi si zici ca bat campii?

Comment

• Salut.
                  Ce subiect de discntie interesant
                  Numai bine.
                  ps:Chiar conteaza o motorizare trecuta pe capota spate?
                  E un rahat mare,pina acum trebuia sa munciti mai mult pt. a face clean porbagajul,acum ca sa dat o mana de ajutor incep toti sa urle ca nu se mai trece motorizarea.
                  ha-ha-ha
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

• eu daca vreau sa scot si motorizarea si emblema si unde scrie dacia by renault la urma cum astup gaurile? ;)) vreau sa ramana liber, cred eu ca arata mai bine fara inscriptiile acestea :P

Comment

• Da,buna intrebare! M-ar interesa si pe mine raspunsul.

Comment

• E relativ simplu. Dai cu chit apoi trebuie revopsit portbagajul...
                        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Sa reformulez atunci: alt mod (mai simplu) in afara de chit+revopsit?Ca asta e cam...

Comment

• pui autocolant )

http://www.tutorialelogan.ro/am renuntat la By RENAUT si le-am vopsit in negru
                            Last edited by Loganu; 21 May 2010, 14:03.

Comment

• mda deci prea costisitor asa, mai bile las inscriptiile ))

Comment

• pai cam vreo 200-250 de ron te ajute tot depinde unde il vospesti si cine iti pune kit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google