mda.. cred ca mai mult ajunge de 250, tata a vopsit recent la matiz capota si l-a costat 300 ron ;)) oricum nu sunt dispus sa cheltui banii acestia doar ca sa scap de inscriptii :P
Logan Ph2...economie ????
Collapse
X
-
andu4friends 300 ron sa vopseasca capota la un matiz ? Destul de scump. Am avut si eu un mic incident si mi-am vopsit aripa fata si bara fata (care a fost data si cu primer ca era noua) 300 ron amandoua vopsit profesional fara diferenta de culoare...
Cand mai aud (vad pe forum) pe unul pe altul ca ii ajuta la "tiuning" sigla cu motorizarea scoasa pentru portbagaj clean oricum trebuie sa dea si cealalta stema cu si tot trebuie sa dea cu chit si sa vopseasca toata capota portbagaj, asa ca...
Sper sa nu se supere moderatorii pentru offtopicLast edited by PrietenCuTine; 22 May 2010, 10:16.sigpic
Comment
-
Asta este adevarat nu te incurca, am si spus ca e ornament, insa dacia cu acest cheder pe langa multe alte piese si ornamente "taiate" isi maresc profitul masina ramanand la acelasi pret, clientul fiind cel care are de suferit per total.Multa lume, putini oameni...
Comment
-
Lume cu motorizarea sta in felu urmator: La motorizarea 1.4(care oricum nu mai exista in oferta dacia) , 1.6 si 1.6 16v si noul motor de 1.2 16v nu se va mai trece motorizarea pe Capota spate doar variantele Dci vor avea motorizarea pe caposta spate sa faca diferenta intre cel de 75 de cp si cel de 90 Cp ! la motoru de 1.2 nu scrie pe capacu de la motor asha e prevazut nu din cauza de costuri !Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Comment
-
1.4 MPI este inca in oferta Dacia. De la 1 ianuarie 2011 sunt curios daca il scot sau le fac Euro 5 (la fel si 1.6 MPI).
Comment
-
Am mai spus 1,4 nu va fi trecut la E5 si nu va mai fi in oferta dacia, 1,6 8v va fi E5 si va avea 85 cp si 1,6 16 v E5 vezi motorizare Duster si 1,2 16 v este deja E5.Motoarele dci au aparut deja E5 pe logan MCV pe siteul dacia.Multa lume, putini oameni...
Comment
-
Motor: 1.4 MPI
- Capacitate cilindrica (cmc): 1390
- Cutie de viteze: 5M
- Putere maxima(CP@RPM): 75@5500
- Cuplu maxim (NM@RPM): 112@3000
- Viteza max (km/h): 162
- Acceleratie 0-100km/h (s): 13
Motor: 1.2 16v
- Capacitate cilindrica (cmc): 1149
- Cutie de viteze: 5M
- Putere maxima(CP@RPM): 75@5500
- Cuplu maxim (NM@RPM): 108@4250
- Viteza max (km/h): 160
- Acceleratie 0-100km/h (s): 13.6
O comparatie intre cele 2 motoare.Multa lume, putini oameni...
Comment
Comment