Logan Ph2...economie ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1.4 nu mai este in productie

Comment

• ... si sa lase bara stabilizatoare si te mai miri ce altceva .. :[/QUOTE]

se pare ca modelele mai noi de ph2 si sandero au din nou in dotare standard bara stabilizatoare. am vazut pusa chiar si pe motorizarea de 1,2, inclusiv pe varianta cheala logan. la spoilerul fata s-a mai adaugat partea aia de cauciuc aproximativ la fel ca si la sandero.

Comment

• hai sa o luam logic...cati dintre posesorii de logan ii vezi furiosi in trafic atat urban cat si extraurban? 2 din 20

Am patit-o si eu de cateva ori ..mergeam ca tot omu cu 110 si mai trece cate un dieselar sau 1.4 furios pe langa mine ..si la prima curba incetineste de ii prindeam eu din urma ...

Comment

• Stiu ca nu mai este in productie, am pus acele date pentru o comparatie, daca vrea cineva si rapoartele cutiilor de viteza le pot pune.
          Multa lume, putini oameni...

Comment

• posibil sa le aibe ca la clio symbol ...de ex la 100 la ora sa aibe 3300 de ture

Comment

• pentru 1.4, 1.6 8v si 1.16 16v la 1000 rpm intr-a 5-a ai 34 km/h. 1.2 16v are alte rapoarte in cutie si a 5-a mai scurta putin.
              Deci la 3000 rpm ai fix 102 km/h

a, si ce am zis mai sus e valabil doar pt logan / sandero. Mcv are rapoarte mai scurte
              Last edited by K4M; 28 November 2010, 14:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Al meu nu are nici motorizare trecuta nici sub logan nu scrie by renault, cumparat ieri.

Comment

• Motorizarea nu se mai trece cam de un an...Si cum sa nu scrie "By Renault"?

Comment

• Salut
                    Pe capota spate unde scie Logan si pe alte loganuri scrie by renault.
                    Al meu are numai Logan si atat.

Comment

• pai ai dat banii pe un LOGAN nu un renault daia scrie doar logan sarbatori fericite cu masinutza ta

Comment

• Pune o poza sa vada si ochiul nostru, ca eu am o retinere...

Comment

• Multumesc mult nikuniku.
                          Bobo77 aici sunt pozele
                          Am asteptat masina la 28 ianuarie dar a venit la 22 decembrie.
                          Attached Files
                          Last edited by crazylordy; 25 December 2010, 15:21.

Comment

• Sa o stapanesti sanatos.Merge si fara sigla Renault,si e mai clean look

Comment

• Originally posted by crazylordy View Post
                              Al meu nu are nici motorizare trecuta nici sub logan nu scrie by renault, cumparat ieri.
                              Logan atat. Luat 22 decembrie 2010.

Comment

• Multumesc pentru poze,acum cred ca am mai vazut si prin oras.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google