IN 2008 cand am cumparat PH2 al meu mi-as fi dorit sa fie clean total portbagajul . Dar nu era pe lista de "optionale" . Se vindeau doar cu embleme (dupa parerea mea arata mai bine fara)
Logan Ph2...economie ????
Collapse
X
-
eu mi l-am luat de o sapt. si la mn scrie 1.6 mpi...
in schimb, scrie doar logan(fara by renault)... )sigpic
Show your car off in public, ride her hard in private...
http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851
Comment
-
Azi am luat masina si nu scrie nimic la motorizare... Clean... are doar sigla Dacia si scrie doar Logan... Cand i`am facut "observatia dealerului, mi`a zis ca cele care au scris by Renault sunt doar de exterior... ) Imi pare rau ca nu am facut poza, dar fac maine si postez aici...sigpic
Show your car off in public, ride her hard in private...
http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851
Comment
-
Io as cam vrea sigla cu motorizarea....
Am vrut motorasul asta (1,6 16v) de prin 2005, aveam 1,4, bun si ala dar cateodata se simtea nevoie de ceva mai mult. Cand in sfarsit am reusit sa iau masina cu motorul dupa care salivasem 5 ani...surpriza: nu mai era trecuta motorizarea! Si-mi pare rau, eu chiar vroiam sigla aia acolo!
Gasesc pe undeva asa ceva? Cineva care vrea sa faca porbagaju' clean, sau pe undeva sa ma uit sa cumpar?
Exclud reprezentanta ca acolo e aproape 1 milion (vechi) si e nesimtire la pretul ala.
Comment
-
Te stafuiesc sa pui un sticker (nu cred ca e mai mult de 20 de lei) pe luneta cu textul: "unu şase ŞAIŞPE VALVE" sau "1.6 16v". In felul acesta te asiguri ca toata lumea va vedea despre ce este vorba.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Toyota in sus, toyota in jos.http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
Everything sounds better . . .
Comment
-
Originally posted by CeDeBe-L View PostAm vrut motorasul asta (1,6 16v) de prin 2005, aveam 1,4, bun si ala dar cateodata se simtea nevoie de ceva mai mult. Cand in sfarsit am reusit sa iau masina cu motorul dupa care salivasem 5 ani...surpriza: nu mai era trecuta motorizarea! Si-mi pare rau, eu chiar vroiam sigla aia acolo!...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Cred ca se gasesc emblemele prin targ vitan.
Cat despre defectele acelea cred ca e vorba de defecte mici, de exemplu problema cu stopul frana, asta e posibil sa fi tras in jos loganul. De aici se poate subintelege ca loganul te lasa in drum.Last edited by ionescu liviu; 15 December 2011, 12:45.
Comment
-
pt ei orice defect e... defect. nu conteaza ca masina merge mult si bine, daca in 2-3 ani ti se strica lampa de frana sau senzorul de marsarier, ori alte mici goange, e normal sa iasa printre ultimele masini pe lista. totusi si pretul spune multe. cat costa un logan si cat e prius, auris, vw phaeton, porsche... sa nu exageram. chiar au si gasit cu ce sa compare. spun si ei ce vor sa denigreze imaginea loganului, tocmai ca la nemti se vinde f. bine (peste 130 mii unitati in ultimul an). acum pe criza, toti se uita la bani si masinile lor de rand nu se mai vand asa bine. sa nu uitam ca tuv e o organizatie germana particulara si poate fi influentata de $$$, cand isi publica rezultatele.Last edited by zeegermans; 16 December 2011, 01:11.internal combustionizer
Comment
-
Niste "CARNATARI"!
Alde guru' in ale masinilor, nemtii, la pretul Loganului produc niste dubiosenii pe roti numite LUPO sau POLO!
Mici, design de tot rasu, cu plastice de doi bani si care sunt pline de zdranganeli si defectiuni din cauza drumurilor si a soferilor ciobani de pe la noi.
Pentru tara asta frigiderele noastre sunt excelente! Si dupa cat de vede frigiderele sunt bune si pentru Nemtia ca de-aia stau la coada sa le cumpere!
Nemtii astia mancatori de carnati mai mananca si rahat cateodata...
Comment
-
Ciudat ce spui...eu am avut vreo saptamana un Polo diesel cu vreo 60 000 de km la bord, masina de test drive, insa pe langa faptul ca fugea de manca pamantul (75 cp), nu avea nici macar un greieras.
Si sa nu credeti ca ridic in slavi veveul...am fost si raman fan Logan (daca este diesel 90 cp,si mai bine)
Comment
Comment