Logan Ph2...economie ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O fi intrand si astia de la dacia pe forum...si au vazut ca se poarta si se vrea clean.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Poate ii incurca prea tare, poate apare rugina pe acolo si au renuntat. Ma apuc sa o dezlipesc sa vad ce e sub ea.

Comment

poate o pun optional. cred ca cei de la dacia au intrat pe forumuri sau tuning mioritic si au vazut ca sunt unii care isi dau jos motorizarea si isi pun "4X4", "1.8", "1.9 TDI", "GTI", "GIGI", "TURBO", "SPORT", "NOS", si asa i-au scutit de un efort in a mai da sigla jos. le da masina "clean" pt a-si exersa fanteziile si dorintele de "masal car". aia de la dacia "e"destepti, nu fac modificari fara studii de piata si statistici.
        sigpic

Comment

Din cate stiu, doar pe 1.2 16V nu se mai pune sigla.
          http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=217

Comment

Cred ca n-au matrita facuta pentru motorizarea asta.

Comment

am vazut si eu la dealer in onesti ca masinile aduse noi nu mai au sigla indiferent de motorizare.
              eu personal as vrea sa renunt la ea, sau cum a mai spus un coleg anterior o sigla cu motorizarea mai mica pentru ducere in eroare

Comment

mie mi se pare foarte buna ideea. imi iau 16v si ma dau cu vre un audi tdi si il fac. iar la semafor ma intreaba : ce motor ai frate pe el ? iar eu deschid geamul si ii zic : unu patru.

Comment

Nu e adevarat...am vazut 1.2 16v cu sigla !!!!

Comment

nu e adevarat...azi m-am perindat pe la dealer...inclusiv cele de 1.2 NU MAI AU SIGLA ... din cate am inteles comenzile onorate dupa 15 februarie...nu li s-au mai pus inscriptie la motorizare !

Si pana la urma...ce asa mare pierdere ca numai aveti emblema de la motorizare ... chiar nu va inteleg....99% dintre noi le dau jos...iar 1 % o vor la loc ..

Comment

Poate s-a defectat stanta care dadea gaurile la sigla!

Comment

Salut.
                        Matrita merge fara probleme
                        Asa se fac acum,fara sigla.Va ajuta sa le faceti clean mai repede si fara mult efort
                        Numai bine.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

Probabil ca o sa existe doar o singura motorizare Nu cred ca e foarte inspirata aceasta decizie chiar arata bine masina cu sigla motorizarii.
                          Attached Files

Comment

Nu este nici o mare smecherie. Sunt multi producatori care nu pun motorizarea pe masinile mai ieftine din gama lor, fara sa fie optional (doar un ex: toyota yaris).
                            sigpic

Comment

Originally posted by ladislau View Post
                              Nu e adevarat...am vazut 1.2 16v cu sigla !!!!
                              Nu prea cred ca era nou!

Comment

am si eu o intrebare...daca dai scrisu cu motorizarea si logan by renault...raman gauri sau sunt doar lipite?ca la mine se cam dezlipeste...adica se misca asa...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google