Logan Ph2...economie ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by CataLiNNN View Post
    Nu prea cred ca era nou!
    Nu stiu daca era nou sau nu ,ideea e ca era culoarea rosu imperial,ffffooooarte curata si lustruita..cu numere rosii...si scria pe ea 1.2 16V.

Comment

Da,raman gauri,dar le poti astupa.
      Arunca o privire aici.
      http://www.tutorialelogan.ro/am renuntat la By RENAUT si le-am vopsit in negru

Comment

Nu inteleg care e faza. Nici eu la Biemdabaliu nu am motorizarea. Cand ma intreaba le zic 316. )
        numar secundele

Comment

e cel mai misto fara motorizare ne scuteste de munca dar si mai misto ar fi sa o scoata si pe cea cu "logan by renault" cel putin pentru romania ca noi stim ce e P

Comment

Mie unul imi place cea cu Logan by Renault,au facut dupa sufletu meu!

Comment

Logan Laureate 1.4 ridicat ieri de la dealer , nu are motorizarea pusa , mi se pare mai cool fara .

Comment

Frumos

Comment

ieri am desfacut ceasurile din bord si am constatat ca nu mai sunt 6 leduri sub display ul de la computer ci sunt doar 4. de asemenea si la acele indicatoare de la turatie si viteza au sub ele doar cate 2 leduri nu 3. economie ce mai.

Comment

nemo2006 pune si o poza,ceva

Comment

Originally posted by marx View Post
                      ieri am desfacut ceasurile din bord si am constatat ca nu mai sunt 6 leduri sub display ul de la computer ci sunt doar 4. de asemenea si la acele indicatoare de la turatie si viteza au sub ele doar cate 2 leduri nu 3. economie ce mai.
                      Salut.
                      Ceasurile NU se fac in uzina,vin de la furnizoriasa ca nu au vina cei de la dacia.
                      Sau poate in caietul de sarcini exista aceea reducere de costuri?!
                      Si acum vin pe fundal(negativ)posibil sa necesite un iluminat mai slab decit cel dinainte(zic si eu,nu stiu sigur)
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

Mie nu mi se pare vreo diferenta intre luminozitatea ceasurilor dupa ph1 fata de cele de pe ph2.

Comment

Salut.
                          Probabil asa a fost al luifacut la repezeala
                          Numai bine.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

Oricum trebuie sa privim partea buna...consuma mai putin

Comment

Evident!!!!!!!!!!!
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

Ia uitati-va la roti! N-or fi cumva prinse doar in trei prezoane! Criza nene, economie, 4 leduri de colo o mana de suruburi din alta parte si uite asa face dacia economie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google