Logan Ph2...economie ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut.
    Zii Doamne fereste!!!!!!!!

Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Originally posted by CataLiNNN View Post
      Mie nu mi se pare vreo diferenta intre luminozitatea ceasurilor dupa ph1 fata de cele de pe ph2.
      pai tocmai dasta. au facut teste si au realizat ca se pot scoate 2 leduri. in schimb am led la indicatorul de centura care nu se aprinde si la indicatorul pentru bujii incandescente de diesel. sunt criminal de idioti

Comment

am vazut un singur logan fara motorizare, in showroom la dacia si era una din aia varianta "Logan", mai slaba ca Ambiance, credeam ca de aia n-are trecuta motorizarea sa fie mai "ieftina"...oricum, in piata gasiti litere cu 1 leu bucata...Poti scrie ce vrei,la romani se poarta, V6, TDI, Racing, Tunning,..."Loganel"...am vazut o groaza

Comment

Am vazut si eu azi primul logan fara motorizare inscripitonata. Era un ph2 negru destul de dotat la prima vedere.
          numar secundele

Comment

Ca tot a venit vorba de economie, poate ca unora nu le place ...
            No comment
            Attached Files

Comment

ieri am vazut pe varianta in roman doua tir-uri cu logane fara a scrie ce motorizare au.deci e adevarat.eu zic sa ne dea loganul fara motor si sa ne lase pe noi sa punem ce vrem de la renault.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Eu zic ca arata mai bine fara motorizarea trecuta...fiecare cu gustul lui.Daca nu iti place,poti sa faci cum e pus in imaginea din postul anterior

Comment

Tipul care punea motorizarea e in SOMAJ !!! Ledurile mai nou se livreaza in punga ca sa poti sa-ti faci singur culoarea pe care o vrei .....

Comment

Pentru cei cu loganuri noi 1,6 fara inscriptie,le vand eu una cu 1,4.

Comment

Apropo de Logan negru...am vazut azi un Prestige 1.5 dCI,de 85 cp...cu motorizarea trecuta ( masina a fost achizitionata in decembrie 2009 ).I-ul rosu se vede super pe negrul caroseriei,care mi se pare o culoare f buna.

Comment

ladislau este vorba de modelele noi,2010.

Comment

Originally posted by ladislau View Post
                          Apropo de Logan negru...am vazut azi un Prestige 1.5 dCI,de 85 cp...cu motorizarea trecuta ( masina a fost achizitionata in decembrie 2009 ).I-ul rosu se vede super pe negrul caroseriei,care mi se pare o culoare f buna.
                          Pozeaza-l

Comment

Din pacate nu am reusit sa-l pozez...am schimbat doar cateva vorbe cu soferul
                            El mi-a zis ca a ridicat masina in ian 2010,dar e af dec2009. Daca a mintit el..mint si eu

Comment

Originally posted by ladislau View Post
                              Din pacate nu am reusit sa-l pozez...am schimbat doar cateva vorbe cu soferul
                              El mi-a zis ca a ridicat masina in ian 2010,dar e af dec2009. Daca a mintit el..mint si eu
                              Sunt curios cum arata pe negru... Se observa de exemplu diferenta intre plasticul de la calandru si vopsea?

Comment

eu zic totusi sa ne bucuram ca cei de la dacia fac economie pana la urma la niste lucruri inutile cum ar fi leduri si embleme si alte acareturi. asa ca sa nu ne mai plangem ca poate incep sa faca economie la tabla la plastice la tapiseri si ne intoarcem la dacia berlina. poate noua ni se par infecte aceste economii dar facand un simplul calcul numai ledurile din bord ii cutesc de cateva mii de euro pe an. iar asta le permite sa tina pertul masinii jos asa cum ne dorim cu totii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google