Logan Ph2...economie ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Inca o "economie" prosteasca!
    Au scos culoarea Bleu Extreme din gama!

Comment

Originally posted by AG 23 YNG View Post
      Salut.
      Da,poate materialele costa 6800 euro,dar,DAR mai adauga si costul fabricatiei si mana de lucru+profit(firma renault)si-ti va da pretul final.
      Ps:Oricum nu te obliga nimeni sa-ti iei logan,poti lua oricind un SH mai nou,2000anul de fabricatie+200.000km la bord)
      Numai bine.
      Materiale, adica piese...
      Insa mai sunt multe alte cheltuieli...energie, taxe, impozite, personal etc...
      Hai sa il lasam pe el sa ne spuna ce inseamna acel "pret la poarta fabricii"...

Catalin cu multi N...poate au scos acea culoare datorita faptului ca nu era comandata prea mult...

Comment

Da,dar se trezea un nebun ca mine care sa o vrea

Comment

Nu era doar unu, erau cam 2-3%...nu poti bloca o culoare pentru o cerere atat de mica...

Comment

Oricum masinile sunt fabricate la comanda,nu vad de ce nu au pastrat culoarea...cine vrea,bine,cine nu,sa isi aleaga alta culoare.

Comment

Important e sa se fabrice dci de 85 cu sigla aia frumoasa pe spate. Ca de culori probabil vor introduce alta culoare in locul celei albastre extrem care inteleg ca au scos-o din gama.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

sîn posesor de LOGAN 1.4 MPI de o saptamîna doar eu zic ca e ok ...masina si fara ....dar poate era mai bine totus sa o lase acolo unde era de la început !!!!!!!!!!!!

Comment

Habar nu aveti voi ce rau imi pare ca au scos culoarea aia

Comment

Apropo de sigla cu motorizarea,nici eu nu am ,pe MCV Laureat de o saptamana ,si sunt destul de nemultumit de chestia asta -mie mi se pare ca aratau bine!! Cel putin in faza asta de tranzitie de la modelele "cu" la cele "fara",puteau macar sa-si intrebe clientii care vrea si care nu! In definitiv,cand am comandat masinile,erau cu sigla !

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
                      Oricum masinile sunt fabricate la comanda,nu vad de ce nu au pastrat culoarea...cine vrea,bine,cine nu,sa isi aleaga alta culoare.
                      Salut.
                      Din cite stiu,e nevoie de minim 50 de unitati(masini)sa se faca la comanda o anumita culoare.(asta era cind nu aveau negru,si stiu ca se spunea ca pt. o anume culoare trebuie sa se stranga minim 50 de comenzi)
                      Numai bine.
                      ps:Ionut e mai in tema ca mine despre treburile astea
                      Poate ne va spune el daca am sau nu dreptate.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• Originally posted by Ionut View Post
                        Materiale, adica piese...
                        Insa mai sunt multe alte cheltuieli...energie, taxe, impozite, personal etc...
                        Hai sa il lasam pe el sa ne spuna ce inseamna acel "pret la poarta fabricii"...

Catalin cu multi N...poate au scos acea culoare datorita faptului ca nu era comandata prea mult...
                        Asta e pretul FINAL, cu toate cheltuielile + mana de lucru (fara TVA).
                        Restul e profit, castigul dealerului, TVA .
                        Last edited by lau; 31 March 2010, 19:34.

Comment

• cred ca decat la anumite motorizari nu este trecuta si motorizarea pe masina.eu am comandat un logan 1.2 si i-am intrebat de ce nu are trecuta motorizarea pe spate ,si nici pe carcasa motorului .pe carcasa nu e trecut absolut nimic.explicatia lor a fost ca oricum ridic capota decat o data pe an:P.

Comment

• ieri, venind de la bucuresti, pe E85 am depasit un trailer cu mcv-uri, care sigur erau pentru export pentru ca aveau in fata sigla de reault; in spate insa nu mai aveau trecuta motorizarea.
                            a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

• In sfarsit vom avea loc pentru inscriptii gen BOSS, BEMVEU TURBO 6.0, FERARI, VOLSVAGEN PASAT TURBO, MAFIA, GIGI, etc.

Comment

• Originally posted by laur @ View Post
                                cred ca decat la anumite motorizari nu este trecuta si motorizarea pe masina.eu am comandat un logan 1.2 si i-am intrebat de ce nu are trecuta motorizarea pe spate ,si nici pe carcasa motorului .pe carcasa nu e trecut absolut nimic.explicatia lor a fost ca oricum ridic capota decat o data pe an:P.
                                Pe capacul filtrului de aer la 1.2 niciodata nu a existat inscriptie.

Repet ca nu au scos monograma cu motorizarea din considerente eco ci pentru a incuraja cumpararea de diesel.

Pretul la poarta fabricii nu stiu ce formula de calcul are, insa stiu sigur ca nu este cel vehiculat pe aici.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google