Logan Ph2...economie ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Super idee! Acum chiar o sa se vanda numai diesel.
    Si acum sa revenim la topic. Daca ei cred ca pentru un rahat de plastic cromat, fac omul sa cumpere diesel, inseamna ca n-au cap. Pai asa se promoveaza dieselul? Bine ca n-au luat volanul de la cele pe benzina. Asta e romania!

Comment

• eu cred ca de fapt toti se feresc de diesel .mi-e mi-au facut o reducere de 1.700 euro la un logan diesel si tot nu m-a convins.la diesel intretinerea e mai scumpa ,si se face la 15 000 km.dieselul polueaza si mai mult ,desi sunt putini care se gandesc si la acest aspect atunci cand cumpara o masina,iar motorul de 1.2 e o alternativa buna a dieselului.

Comment

• Dieselul polueaza mai mult?
        Hai ca am auzit-o si pe asta

Comment

• Originally posted by laur @ View Post
          eu cred ca de fapt toti se feresc de diesel .mi-e mi-au facut o reducere de 1.700 euro la un logan diesel si tot nu m-a convins.la diesel intretinerea e mai scumpa ,si se face la 15 000 km.dieselul polueaza si mai mult ,desi sunt putini care se gandesc si la acest aspect atunci cand cumpara o masina,iar motorul de 1.2 e o alternativa buna a dieselului.
          1700 euro discount la diesel...super tare!!! mi-as fi luat

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
            Dieselul polueaza mai mult?
            Da, dieselul e mai murdar ca benzina la evacuare. Si nu te gandi la CO2, gandeste-te la particulele care ies impreuna cu CO2-ul (si care in realitate sunt si cancerigene). D'aia se monteaza "filtru de particule diesel".

Comment

• Da, diesel-ul chiar polueaza mai mult. CO2 este doar o parte din problema, destul de putin relevanta (o eruptie vulcanica mare, gen alea de acum zeci de mii de ani mentionate prin diverse carti de geografie emana mai mult CO2 decat toata specia umana in 10 generatii). Exista multi alti compusi chimici daunatori pentru om si pentru mediu iar diesel-ul emana anumiti compusi care la benzina sunt inexistenti sau sunt degajati in cantitati mult mai mici.

Despite using a very clean, modern, diesel engine, the diesel produce 24 times more NOx than petrol versions and produce particular matter that the petrol does not
              Attached Files
              '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Originally posted by moses View Post
                ieri, venind de la bucuresti, pe E85 am depasit un trailer cu mcv-uri, care sigur erau pentru export pentru ca aveau in fata sigla de reault; in spate insa nu mai aveau trecuta motorizarea.
                alea se duceau spre ukraina probabil. sau ma rog, spatiul ex-sovietic

cat despre lipsa siglei cu motorizarea, cel mai nemultumiti o sa fie aia cu 16v )
                Last edited by bossake; 3 April 2010, 02:57. Reason: edit
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
                  Dieselul polueaza mai mult?
                  catalin ce esti asa uimit de ceea ce auzi ?daca nu este asa atunci de ce e taxa de poluare mai mare pt diesel? sau daca tot esti nedumerit citeste aici;) http://www.totalauto.ro/2008/09/15/e...c-cancerigere/

Comment

• Luati diesel, ca doar trebuie sa se trateze astmul si BPOC-ul + diverse exacerbari ale anumitor boli de tract respirator

Originally posted by Ionut View Post
                    Pe capacul filtrului de aer la 1.2 niciodata nu a existat inscriptie.

Repet ca nu au scos monograma cu motorizarea din considerente eco ci pentru a incuraja cumpararea de diesel.

Pretul la poarta fabricii nu stiu ce formula de calcul are, insa stiu sigur ca nu este cel vehiculat pe aici.
                    De 1 aprilie e buna o astfel de judecata.
                    Last edited by Cezar; 3 April 2010, 12:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu am un Ph 2 din iulie 2009, si are trecuta motorizarea, nu stiu ce sa mai cred, la noi totul e posibil. Dar sa promoveze dieselul astfel e chiar greu de imaginat.
                      Acum sa fim seriosi daca are ,sau nu are un plastic pe portbagaj, mai bine rezolvau problemele cu soriceii din bord si din partea din spate. Pe mine ma enerveaza la culme .

Comment

• Portbagaje fara motorizare se practica de multi ani la multi producatori auto. Intr-o vreme pe seria5 modelul de la inceptul anilor 2000 la varianta de baza nu exista motorizarea trecuta. Din dicutia avuta pe vremea aia intre cumparator si dealer, cel din urma a dat o explicatie de genul... "clientul trebuie sa fie mandru ca este posesorul unui BMW fara a avea vreo frustrare legata de faptul ca are cea mai mica motorizare".

La Dacia... explicatia e cea data de Ionut probabil...
                        Last edited by yrman; 5 April 2010, 18:59.
                        sigpic

Comment

• Eu chiar nu va inteleg.....la ce va ajuta daca este trecuta sau nu sigla cu motorizarea masinii?!?!? Multi de pe forum, cauta sa scape de acele sigle, sa aibe un portbagaj clean, si voi deja face-ti mofturi ca la noile modele nu mai apar ceea ce multi din noi vrem sa dam jos. Da,asta-i romanul, mofturos pentru fiecare os.

Si da, la modelele germane (gen VW) amplasarea de sigle pe portbagaj cu tipul motorizarii, este optionala.
                          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Asa ziceam si eu,daca vrei sa ai motorizarea trecuta,gasesti la piata diferite modele

Comment

• gen amg...4.1 , sigle de ferarri ...

Multi de pe forum, cauta sa scape de acele sigle, sa aibe un portbagaj clean, si voi deja face-ti mofturi ca la noile modele nu mai apar ceea ce multi din noi vrem sa dam jos. Da,asta-i romanul, mofturos pentru fiecare os.
                              Le da jos si apoi vrea sa le vanda pe forum sa faca profit

Comment

• eu chiar am urmarit fenomenu in orash si chiar toti au siglele pe loganurile noi si chiar si cei cu 1.2 16v acuma cine stie ... poate e optional )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google