Logan Ph2...economie ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ct-33-mcs nu se mai monteaza motorizarile.Uita-te mai atent

Comment

• totusi ce facem atata tragedie pentru o panarama de sigla ? :| ..

Comment

• Asa ne place noua, sa ne vaitam in permanenta, indiferent ca este vorba de masini, politica sau orice altceva. Facem din tantar -> armasar...sunt curios daca s-a facut atata tam-tam cand au introdus ABS standard. Poate totusi ABS-ul pus standard nu este la fel de important ca sigla pe care nu o mai lipesc pe portbagaj.
        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• In final eu consider o decizie destul de buna,dezavantajati fiind doar cei 1.6 16v

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
            Eu chiar nu va inteleg.....la ce va ajuta daca este trecuta sau nu sigla cu motorizarea masinii?!?!? Multi de pe forum, cauta sa scape de acele sigle, sa aibe un portbagaj clean, si voi deja face-ti mofturi ca la noile modele nu mai apar ceea ce multi din noi vrem sa dam jos. Da,asta-i romanul, mofturos pentru fiecare os.

Si da, la modelele germane (gen VW) amplasarea de sigle pe portbagaj cu tipul motorizarii, este optionala.
            Si daca imi comand un 1.6 16V si imi da un 1.2 ?
            E o gluma...sa nu puneti "artileria" pe mine

Comment

• hai ca la faza asta m-ai dat pe spate )

Comment

• Din moment ce nu se mai trece motorizarea nici macar pe capacul motorului....ma pot astepta la orice

Comment

• Ar trebuii closed.S-a discutat destul,este un adevar probat.

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
                    Ar trebuii closed.S-a discutat destul,este un adevar probat.
                    atata vorbarie pentru un plastic...
                    chiar ar trebui

Comment

• Arata chiar naspa fara motorizare, macar sa fi luat si si siglele "DACIA" si "LOGAN By Renault" altfel arata naspa.

P.S: Eu cred ca o sa puna stergatoarele ca optional )

Comment

• Originally posted by ion_daniel View Post
                        Arata chiar naspa fara motorizare, macar sa fi luat si si siglele "DACIA" si "LOGAN By Renault" altfel arata naspa.

P.S: Eu cred ca o sa puna stergatoarele ca optional )
                        Daca s-a ajuns ca plasticurile de pe usi in culoarea caroseriei sa fie "optional" nu or sa ne surprinda cu altceva..

Comment

• e mai bine ca nu au mai trecut motorizarea pe motor.eu as vrea sa pun ceva mai frumos,sa lipesc pe capacul de la motor.ceva de genu:' 1.2 16v dacia eco"

Comment

• Si cu ce te incalzeste?
                            De cate ori deschizi capota?
                            Cine iti vede motorul?

Comment

• deci lumea asta e nehotarata inainte vroiau sa scape de el cat mai repede..acuma vor sa le puna ...

Comment

• Are si el 16v si trebuie sa se laude intr-un fel.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google