Logan Ph2...economie ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Ph2...economie ????

Citeam zilele trecute intr-un post..un zvon,cum ca nu s-ar mai trece motorizarea pe noile masini Logan Ph2.Am zis ca e o gluma...dar numai ieri si astazi ,am vazut in Brasov 3 Dacii Logan noi,cu numere rosii....si ASA ESTE !
    Pe spate e trecut doar Logan by Renault...si atat !!!
    Adio MPI,dCI...sau 16V.
    SUNTEM CU TOTII EGALI .
    Ce parere aveti ???????

Da, va dati seama ce economie Dar ce sa te miri, cand ei n-au pus 40-50 cm de cablu subtire pentru activarea stergatoarelor cand actionezi sprituitoarea..
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

E un lucru bun, zic eu nu mai platesti cand ti-l faci clean si mana aia de kit
      Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Salut.
        Asa sunt pe toate masinile de generatie nouanu se mai trece motorizarea
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

Totusi...mi se pare aiurea....si dupa parerea mea,sigla aceea cromata cu motorizarea dadea chiar bine,mai ales pe culorile nemetalizate.( pe rosu passion,in special ).

Comment

Priviti partea buna: masina e mai usoara!
            Care vrea emblema isi cumpara si-si pune.

Comment

e mai clean portbagaju..........plus ca daca ai 1.4 poti sa te simti mai bn .......ca unu cu 1.6 16volti)..............chiar nu stiam de faza asta........eu am PH2 dar am motorizarea
              Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
              -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
              Silent Coat.

Comment

Originally posted by Alin0007 View Post
                Priviti partea buna: masina e mai usoara!
                Care vrea emblema isi cumpara si-si pune.
                Si ce fac acuma...ma apuc sa dau gauri in masina cu bormasina..sa pun emblema cu motorizarea???Ar fii culmea !!!!
                Sau mi-o baga la optionale...si tre sa scot bani,daca vreau sa am motorizarea pe portbagaj ???

Comment

Iei emblema si-i tai piciorusele alea 2 de intra in capota si dupa aceea doar o lipesti.
                  On topic: Nu stiu de ce nu mai monteaza, au ei planurile lor. Si acum carcotim atat pentru o placuta pe care altii o dau jos si se chinuie sa-i astupe gaurile. Acum asa e loganul. Fara.

Comment

Originally posted by AG 23 YNG View Post
                    Salut.
                    Asa sunt pe toate masinile de generatie nouanu se mai trece motorizarea
                    Numai bine.
                    Ce intelegi prin masinile de generatie noua ? Alte modele de masini ? la masinile "calumea" ai de optiunea "fara inscriptii" care in general costa 0 euro dar macar este la alegerea ta daca vrei sa lipseasca inscriptia motorizarii si eventual si modelul masinii, pentru un aspect clean.

Aici nu ai de ales, este altceva. Sincer nu inteleg miscarea dar in fine...
                    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Salut.
                      Ma refeream la megane2 ,si la cele nemtesti(wv).
                      Stiu ca nu mai scrie pe spate ce motor ai
                      Pe mine nu ma deranjeaza
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

Cand am fost la dealer,nu am dat atentie deosebita acestui lucru,insa,parca era inscriptionata motorizarea

Comment

Mie nu-mi plac noile masini fara sigle, macar o scoteau si pe aia cu Logan etc. . Daca aveam 16v nou fara sigla, imi cumparam ori sigla de 1.4 ori de 1.2 16v.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

La astea fabricate in 2010 nu se mai monteaza? Un prieten are un Logan ph2 din toamna si are sigla 1.4 MPI

Comment

Da,confirm si eu cele spuse de colegii de mai sus,azi am vazut 2 ph2-uri noi fara siglele de motorizare defiland prin oras

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google