Modificare Buton Impuls!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Modificare Buton Impuls!

Mi-am luat astazi un buton cu impuls pentru geamul de la sofer, problema este ca butonul are fata de Phase 1 si eu am nevoie de Phase 2!
    Stie cineva cum poate fi modificata fata de Phase 2 sa se potriveasca pe butonul respectiv?
    DAU O BERE IMENSA CUI MA AJUTA!
    Mersi

zi-mi si mie plz de la ce model ai "imprumutat" butonul cu impuls ca tare as vrea si eu (am auzit variante gen renault 21).
    apropos, nu merge doar schimbata fata de la buton, ca eu cred ca sunt la fel in spatele plasticului care le acopera?

Comment

Pai omul a luat buton de Logan faza 1 si masina pe care vrea sa il monteze e faza 2 ....difera un pic designul butoanelor ....dar cred ca nu are cum sa modifice pentru ca am senzatia ca difera dimensiunea lor
      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
      sigpic

Comment

deci care a scris si a deschis tredul ca eu nu am scris asa ceva !!!! nu mi am lauta nici un buton. ce e frate asta ?

Comment

dar de unde se pot cumpara aceste butoane?

Comment

repet eu nu am scris asa ceva @ cristi xp poti tu sa te uiti te rog ce si cum. sau un admin care are acces la asa ceva

Comment

marx eu cred ca este destul de usor de modificat, iei butonul original de ph2, si cu o surubelnita subtire ii scoti fata din cele 2 picioruse laterale si o inlocuiesti la cel de ph1. La cel de ph1 cu impuls faci acelasi lucru, scoti fata butonului din cele 2 picioruse. Si asa ar trebui sa obti un buton cu impuls ph2.
              sigpic
              The MVP

Comment

nu este chiar asa simplu pentru ca nu se potrivesc fetele de butoane de la cel cu impuls la cel fara ia de curiozitate cele doua fete sa vezi ce diferenta este intre ele

Comment

nu exista nici o modificare la acest thread, poate ti-a aflat cineva parola si a pus acest thread.
                  intra aici si schimba-ti parola Edit Email & Password
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

imi aflase fratimiu parola si postase si el aici. ca pe sandero club nu intra nimeni si nu raspunde nimeni. am schimbat o deja. merci.

Comment

Originally posted by grecu george View Post
                      nu este chiar asa simplu pentru ca nu se potrivesc fetele de butoane de la cel cu impuls la cel fara ia de curiozitate cele doua fete sa vezi ce diferenta este intre ele
                      Este adevarat ca nu se potrivesc.
                      Eu am facut aceasta modificare a butoanelor, trebuie taiat si topit un pic plasticul si totul e ok.Succese la bricolat. Parca dsing face asa ceva contracost pt cei ce nu se pricep.
                      Multa lume, putini oameni...

Comment

stie cineva ce Pic se foloseste la modul ptr buton deschidere geamuri ?

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google