Logan Black Line

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e foarte frumoasa culoarea aceasta pe logan dar nu cred ca tine la tavaleala si la praf

Comment

dă bine negru pe logan, mie îmi place...

Comment

si eu am logan negru dar al meu e din 2007 si nu erau negre pe atunci .. eu l`am vopsit arata chear bine

am pus poze
        Attached Files
        Last edited by mat; 5 April 2010, 21:43.
        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

Originally posted by mat View Post
          si eu am logan negru dar al meu e din 2007 si nu erau negre pe atunci .. eu l`am vopsit arata chear bine

am pus poze
          Foarte tare, arata ok!
          sigpic

Comment

xx

am dat si eu comanda de un Black line (+jante si geamuri el. pe spate) saptamana trecuta si vine luna viitoare la sfarsit... pe langa timpul de asteptare mai am o intrebare pentru cine cunoaste....: daca pun un subwoofer pe cd-playeru asta de la black line,,,, o sa pot regla volumul difuzorului din portbagaj?!?! sau e setat la o intensitate si nu il pot da mai tare sau mai incet...adica cand dau vol maxim la cd-player pot sa dau sub mai incet??

Comment

Eu sunt adeptul acestei culori,si dupa parerea mea loganul negru,folii negre si un set de jante pe 17" negre,pe scurt sa fie total black ar arata superb.Iar ca sa-ti raspund la intrebare reloo29,daca cd-playerul de pe black line are iesire pt subwoofer atunci poti da volumul de la subwoofer mai incet,dar ca sa fie direct legat la cd-player iti trebe unul activ(cu statie incorporata) sau statie separata plus condensator.Avand statie chiar daca de la cd-player nu poti da volumul mai tare sau mai icnet poti sa-ti setezi volumul de la statie
              Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

Sincer imi place mai mult BLACK LINE decat KISS FM

Comment

merci dragos

acum am un swb pe masina... cu amplific dar fara condenastor.. condensatoru e acasa.. mda.. ai dreptate.. daca are iesire pt el il pot regal din player daca nu are.. tre sa stau tot timpu in portbagaj... acum am un sony xplode... si asta are iesire.. si mi se pare super bine sa pot regla volumul din player... sa vb cu dobitoaca de la reprezentanta.. merci inca odata

Comment

Mie imi place Black Line.
                    E mai elegant decat celelalte.
                    Singura problema in Romania e ca e multa mizerie.
                    Iara m-am culcat tarziu...

Comment

cu ce mama masii e mai elegant ? ca are culoarea aia neagra ?culoare care se poate pune pe orice versiune

Comment

Originally posted by iulica_79 View Post
                        Sincer imi place mai mult BLACK LINE decat KISS FM
                        De acord. Kiss FM-ul de Ph2 este mai "slab" decat a fost la Ps1.
                        Masina de mafiot.....:P

Comment

Reloo29 ma bucur ca ti-am putut da un sfat bun.Si eu am avut pe masina un Sony X-plod,si acum il am bineinteles dar e in cutie.Foarte multumit am fost de el si nu voi renunta de curand la acest player chiar si dupa ce-mi voi lua masina.Voi renunta la el in caz ca sunt finante pt ceva mult mult mai bun.Scuzati off topicul.
                          EU mi-am spus parerea despre Logan Black Line si mi-ar place sa detin unul de ce nu?mai ales ca se pot face extrem de multe la logan si dat fiind faptul ca e black din fabrica m-ar scuti de ceva bani care trebuiau dati pe vopsea si omologare.
                          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

dj_dragos am intrebat pe la toti dealeri, am sunat si trimis mail la dacia mioveni.... nu stie nimeni daca are iesire pt swb!! n-am vazut asa ceva in viata mea! parca nu e dacia lor!!

Comment

o sa pun eu poze cu mp3-ul saptamana viitoare,il scot si ii fac poze in spate la mufe... de aproape 1 luna am facut comanda pentru un Logan Black Line 1.5 DCI 85 cp. Inca nu m-a sunat dealerul sa il ridic...

Comment

burcezanv .. mie mi-a venit masinuta.... si am avut o mare surprindere cand am vrut sa-mi montez subul de pe vechiul logan pe black line!!! monteaza... 100 lei /ora... dureaza 3,5 ore... si PIERD GARANTIA!!!! ca nu e omologat de dacia!!! daca va vine sa credeti!!! adica decat sa le dau lor 350 lei... mai bine cu banii astia mai cumpar un sub si il montez eu... daca tot pierd garantia!!! si in incheiere... sa le fac reclama... la o saptamana de cand am luato mi-a ramas becul de portiere deschise aprins!!! ) cand ajung la service se stinge... cica n-are nimic!!! )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google