nu ma ajuta nimeni cu un cod pentru cochilie blak line sau laureat 2011 cu comanda audio....
Logan Black Line
Collapse
X
-
o sa pot regla volumul difuzorului din portbagaj?!?! sau e setat la o intensitate si nu il pot da mai tare sau mai incet...adica cand dau vol maxim la cd-player pot sa dau sub mai incet??[/QUOTE]
Daca reglezi basul sub la volumul casetofonului nu are nici o problema pt ca are functia casetofonul o sa fie mai greu cu sub trebui dat la o putere putin mai mare pt ca are putine trepte volumul basului de la casetofon...
Comment
-
Strumfy83: nu am inteles exact la ce ai tu probleme, sau ce cod cauti... daca e ceva din electronica, trebuie sa le apara lor pe tester... (poate la tine in oras nu au cea mai recenta versiune de soft a testerului)...Black Line`ul e doar e versiune de echipare, nu alt tip de Logan...
Poate te pot ajuta eu, ca golanu meu e din noiembrie 2011 laureat, cu tot cu volan reglabil si satelit audio... da`mi un pm, in detaliu unde sa ma uit(dar te anunt ca eu nu desfac nimic si nu prea am drum inspre reprezentanta)sigpic
Show your car off in public, ride her hard in private...
http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851
Comment
Comment