Logan Black Line

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu ma ajuta nimeni cu un cod pentru cochilie blak line sau laureat 2011 cu comanda audio....
    live to ride

Comment

o sa pot regla volumul difuzorului din portbagaj?!?! sau e setat la o intensitate si nu il pot da mai tare sau mai incet...adica cand dau vol maxim la cd-player pot sa dau sub mai incet??[/QUOTE]
      Daca reglezi basul sub la volumul casetofonului nu are nici o problema pt ca are functia casetofonul o sa fie mai greu cu sub trebui dat la o putere putin mai mare pt ca are putine trepte volumul basului de la casetofon...

Comment

Strumfy83: nu am inteles exact la ce ai tu probleme, sau ce cod cauti... daca e ceva din electronica, trebuie sa le apara lor pe tester... (poate la tine in oras nu au cea mai recenta versiune de soft a testerului)...Black Line`ul e doar e versiune de echipare, nu alt tip de Logan...
        Poate te pot ajuta eu, ca golanu meu e din noiembrie 2011 laureat, cu tot cu volan reglabil si satelit audio... da`mi un pm, in detaliu unde sa ma uit(dar te anunt ca eu nu desfac nimic si nu prea am drum inspre reprezentanta)
        sigpic
        Show your car off in public, ride her hard in private...
        http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

Comment

salut

Daca imi faci o poza la placuta ovala de pe stalpul din dreapta imi este de ajuns
          eu am programu lDIALOGYS si as gasi ce am eu nevoie
          numai bine!
          live to ride

Comment

nu mai este nevoie...am rezolvat-o cu cochillia, am decupat-osi aastfel nu m-a costat nimic
            live to ride

Comment

Cumpar casetofon cu tot cu comenzi volan de pe blackline(eventual si cochilia volan).Daca are cineva de vanzare sa imi dea pm.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google