Logan Black Line

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e o culoare frumoasa ...... dar totusi 300 euro
    cel mai bun cd-player este alpine claritate, sunet, reglaje si multe altele
    Last edited by PeriKool; 9 September 2010, 13:16.
    sigpic

Comment

Originally posted by Air_Razvan View Post
      tare....si eu abia mi`am achizitionat un logan negru..... banuiesc ca singura deosebire e volanul in piele si comenzile pe volan nu....ca la exterior nu am sesizat nici o deosebire ....sau poate nu am vazut eu bine..
      ...si faptul ca te coci in ea de 2 ori mai repede decat intr-una alba ca doar e editie limitata.

Comment

Are AC.....eu am negru de 2 veri si nu am nici o problema....ma urc ... cheie ...AC si gata....
        Am facut un test... lasata in soare a mea si una alba... diferenta de caldura din interior este de ~7 grade...mai cald in a mea... adica eu aveam 61 grade si cealalalt 54 deci tot foarte cald.
        Culoarea este pretentioasa....o spal azi si maine deja se cunoaste praful pe ea....
        Intalniri Logan Club Constanta:
        In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
        Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

pai de...rabda baba la fumusete
          Oricum are alt look black-ul asta, face banii. Daca-i pui niste jante rafinate deja nu-i mai trebuie nimic. E costum

Comment

Originally posted by vladk2k View Post
            Mă uimește câtă zgârcenie e pe ăștia de la Dacia, a doua cheie nu are butoane.
            Nici la ph1 a doua cheie nu a avut butoane, crezi tu ca erau prosti sa puna la ph2 la care "au taiat" la greu pe unde au putut.
            Multa lume, putini oameni...

Comment

fratilor va rog vreau si eu o prlungire de bara ca cea din poza primului post(black line) cine poate sa ma ajute pls 0728.182.998 merci saru'mana

Comment

Cauta la bursa, parca 150 lei la reprezentanta, nu sunt sigur.
                Multa lume, putini oameni...

Comment

Cum este MP3-ul?
                  Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.

Comment

Un player decent cu dezavantajul ca nu are fata detasabila... Eu sunt multumit de cum suna muzica in masina, dar aici depinde de tine si de asteptarile tale in materie de sonorizare!

Comment

Într-adevăr player-ul este... decent şi aş mai adăuga spartan.

Ce îmi place:
                      Are mufă aux in în care pot băga ce vreau eu (MP3 player, telefon, navigator, laptop)
                      Ţine minte unde a rămas pe CD-ul curent
                      Ştie să facă „mute” (apeşi pe rotiţă, sau pe ambele butoane volum+/- de la satelit, sau pe butonul mute de la satelit)
                      Control audio destul de simplu şi uşor (control joase, înalte, „loudness”, stânga/dreapta, faţă/spate)

Ce ai putea găsi ca minusuri este:
                      Funcţia auto search găseşte doar primele 6 posturi disponibile
                      Nu afişează nici infomaţia ID3, nici numele fişierului, adică afişează ori nr. album (= folder) + nr. piesă, ori nr. piesă + timp, ori nr. album + timp
                      Satelitul de comandă e pe dos faţă de cel de la Megane (cu care am umblat 3 ani de zile), în sensul că dacă vrei să treci la melodia următoare la Megane dai de rotiţă în jos, la Logan dai de rotiţă în sus
                      Diferă mult nivelul de volum de la o intrare la alta, mai ales în cazul AUX.
                      Nu are funcţia de la Megane de a creşte volumul odată cu viteza.

Comment

Vlad, diferenta dintre Megane si logan se regaseste si in player...

Comment

am vazut si eu unu blach nu difera nimika decat vopseau ce atata varza pe tema asta

Comment

Arata foarte bine loganul black line, si celelalte arata bine. Nota 10 cu +
                            Logan laureat 1.2

Comment

In primul rand vreau sa va salut!! Sunt nou pe acest forum dar il citesc de ceva vreme.
                              Imi place cu arata Loganul Black Line si dotarile pe care le primesti in plus pt 200 de euro fata de Laureat eu cred ca merita. Poate voi fi si eu un viitor posesor de Black Line prin vara...

Comment

Da foarte bine negrul pe logan :P si cu niste jante, e si mai ok

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google