Logan Black Line

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Black Line

Din greseala am gasit asta, ce parere aveti?

Attached Files
    sigpic

tare....si eu abia mi`am achizitionat un logan negru..... banuiesc ca singura deosebire e volanul in piele si comenzile pe volan nu....ca la exterior nu am sesizat nici o deosebire ....sau poate nu am vazut eu bine..

Comment

Frumoasa culoare!

Comment

Vai de mine ce lanseaza! Parca nu a mai facut nimeni pana acum masini negre.

Comment

Air_Razvan ce comenzi ai tu pe volan????

Comment

Si ar mai fi buza de sub bara fata la prima vedere.
            sigpic

Comment

frumoase "negresele". cei care si-au luat logan/sandero/MCV negru o sa fie foarte mandrii
              Nu-i bai...

Comment

buza de la bara a.k.a prelungire in popor .. se pune pe motorul de 1.2 16v

Comment

Am vazut si eu un Prestige 1.5 dCI...iar I-ul rosu da foarte bine pe culoarea neagra.
                  In schimb,se vad toate zgarieturile fine .....ceea ce ar putea fi suparator,dar per ansamblu...arata ok.

Comment

Originally posted by Loganu View Post
                    buza de la bara a.k.a prelungire in popor .. se pune pe motorul de 1.2 16v
                    Merci pentru informatie.
                    sigpic

Comment

Comenzi pe volan se pun in acea editie limitata black line. Cum arata nene un MCV negru, folie si cruci albe pe geamuri si chiar e masina de morga, pe bune acum, desi n-am vazut inca un MCV negru in realitate, stiu ca este disponibila culoarea, nu prea o iau romanii.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

12 250 euro in varianta Logan 1.5 85.
                        Prestige 1.5 85 10 700 euro.

Doar vopseaua si comenzile pe bord sunt in plus? Pt asta diferenta de pret?

Vopseaua se poate pune ulterior pt 255 ( Noir Nacre). Deci 1295 euro pentru comenzi pe volan si uratenia aia de sub bara?

Comment

Pai e super oferta! Joistik-ul de sub volan e din aur!

Comment

Mdea,
                            Imi plac toate carcotelile date ca reply dar totusi, NEGRU, e frumos si cel mai pretentios.
                            Am vrut sa iau si eu initial negru dar dupa ce am vazut alb langa un negru pot sa va spun ca a mea e alba...sau al meu? Cred ca ar trebui ca la masinile albe sa le spuna dacia sa putem spune "mea" iar la cele negre logan sa putem spune "al meu"..

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                              12 250 euro in varianta Logan 1.5 85.
                              Prestige 1.5 85 10 700 euro.

Doar vopseaua si comenzile pe bord sunt in plus? Pt asta diferenta de pret?

Vopseaua se poate pune ulterior pt 255 ( Noir Nacre). Deci 1295 euro pentru comenzi pe volan si uratenia aia de sub bara?

...si pt. capacele rotilor vopsite in "gri-carbon"
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google