Logan Black Line

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Reloo29@ parca e sience fiction:-) oricum tu deja le ai eu am comandat autoturismul din 19.05.2010 si azi suntem 30.06.2010 si imi zic ca poate numai saptamana urmatoare voi primii in data de 9. 07.'10. eu zic ca 300 euro in plus la un Black line fata de o versiune standard nu merita, pt.vopsea metal. si niste mici accesorii. indiferent de culoarea aleasa proprietarul trebuie sa fie multumit si sa-i placa.

Comment

editia Black Line la MCV are barile longitudinale in dotarea de la fabrica?

Comment

Mi-am comandat si eu astazi un Black Line cu 16V gri platine cu 9440 E.Oare Radio CD MP3-ul are fata detasabila?

Comment

Originally posted by petrica View Post
          Mi-am comandat si eu astazi un Black Line cu 16V gri platine cu 9440 E.Oare Radio CD MP3-ul are fata detasabila?
          Black Line gris platine?...

Comment

da..sunt 3 culori disponibile ( gris comete , platine si negru )

Comment

Originally posted by petrica View Post
              Și eu mi-am luat aceeași mașină, întrucât nu vroiam să aștept după unul negru. Știu ca e cam aiurea Black Line pe o mașină argintie, dar după ce am văzut cum arată o mașină neagră murdară, și mai ales cum se văd „pinstripe”-urile (urmele de cheie) pe Megane-ul vișiniul al tatălui meu, am zis că e un compromis bun.

Și eu sunt curios despre capacitățile CD player-ului, m-au încântat deosebit de mult comenzile pe volan dar și vopseaua metalizată la un preț mai mic decât pe un Prestige. Volanul îmbrăcat în piele sună bine, cel de pe Megane e mult mai plăcut decât cel standard de pe Logan ph1. Nu știu însă despre scaunul șoferului îmbrăcat în piele.

Deocamdată aștept validarea cupoanelor „Rabla” pentru a mi se acorda creditul... sper până săptămâna următoare să fiu mândru posesor de Logan.

P.S.: Cică nu ar avea „striping ornamental stâlp central” (dunga aceea neagră dintre geamurile din față și spate) - aveți idee dacă se poate aplica ulterior?

Comment

da se poate aplica....uite si un tutorial ..http://www.youtube.com/watch?v=S_3fvvJJBKc

Comment

CD MP3-ul n-are fata detasabila (cel putin al meu n-are), cheia are comenzi de inchidere-deschidere asa ca zgarieturi pe usa de la chei apar doar daca folosesti cheia ca sa deschizi sau sa-nchizi.

Comment

Sau pot aparea de la "binevoitori", si chiar daca ar folosi cheia, e imposibil sa nimeresti broasca aia argintie in caz de nevoie? Trebuie automat sa se zgarie masina?
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by adrian_a View Post
                      CD MP3-ul n-are fata detasabila (cel putin al meu n-are), cheia are comenzi de inchidere-deschidere asa ca zgarieturi pe usa de la chei apar doar daca folosesti cheia ca sa deschizi sau sa-nchizi.
                      Evident nu mă refeream la eventualitatea în care aş da eu cu cheia pe maşină... sunt unele persoane reduse care nu ştiu să se manifeste decât prin picturi rupestre folosind cheia pe post de pensulă şi tabla maşinii pe post de perete de grotă.

Comment

Gata, a venit mașina :-)
                        Mă uimește câtă zgârcenie e pe ăștia de la Dacia, a doua cheie nu are butoane.

Comment

Daca vorbesti serios sunt extrem de dezamagit! Astept si eu dupa un black Line...

Comment

Uite găsești aici o descriere scurtă a impresiei mele despre mașină, venind de la un logan PH1 vechi.
                            Eu sunt de părere că e o alegere bună, doar că sunt niște chestii la care s-au zgârcit. De exemplu, în portbagaj roata de rezervă era acoperită cu un carton mai gros, peste care venea mocheta. Acum e doar o mochetă mai groasă. A doua cheie nu are închidere centralizată, dar dacă pui alarmă oricum n-o să mai conteze.
                            Văd că ți-ai luat motorul de 1.2 - mișto de tine că n-o să mai ai de plătit taxa de poluare când o înmatriculezi...

Comment

Merci pentru informatii... La bani m-am gindit si eu cind am ales motorul de 1.2 euro5... Sper sa ma descurc cu el asa mic cum e! O singura problema doar, am citit pe alte postari ca aceasta motorizare va intra in fabricatie doar din 13 septembrie si eu sunt fara masina de vreo 3 saptamini deja.
                              P.S. Si eu tot argintiu am ales caci nu e asa de sensibil la mizerie

Comment

Am pus niște poze pe thread-ul celălalt, dacă te interesează.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google