am gasit pe net un articol despre un nou facelift la logan. este vorba despre renault logan care se fabrica in brazilia si se refera mai mult la interior. eu zic ca arata mult mai bine decat modelele de pana acum, mai ales ceasurie din bord. sa speram ca vor veni cu modificarile si la noi si cat de curand.
Un Nou Facelift
Collapse
X
-
Mie cea mai utila "modificare" mi se pare amplasarea comenzilor pt. geamurile electrice, pe usi.
Dar cu toate astea, totusi nu imi place ca au lasat consola centrala prea "cheala"; puteau sa ii faca ceva modificari sa nu arate chiar asa sarac.If it ain't broke, don't fix it!
-
Poate imi spaca mie ceva dar parca se schimba si exteriorul la un facelift nu doar butoanele pt geamurile electrice, ceasuri de bord noi si o maneta la scaun care oricum va fi imposibil de utilizat cu usa inchisa. Posibil sa fie un pic schimbata pt piata respectiva."cati santeti?!?"
Comment
-
La cat de grosolan arata comenzile de pe usi, nu mersi! Au copiat vechiul clio dar la ala era lucrat mai finut. Si consola, no coment, trei butoane!
Singurul lucru care e dragut e folia ceasurilor desi si acolo mi se pare mai frumoasa cea de prestige.
Concluzie de la mine: Bine ca se face pentru altii si nu pentru noi!
P.S. Uitati-va la poza 2. Aproape ca nu mai ai loc pentru genunchi inauntru.
Comment
-
Singurele chestii care imi plac sunt :
1. claxon pe volan
2. comenzi cd-player sub volan
3. amplasarea butoanelor pentru geamurile din spate
4. tetierele spate
5. ceasurile de bord
Hmm si din cate observ in prima poza .. nu are semnalizare pe lateraleLast edited by PeRuZzI; 15 April 2010, 19:09.
Comment
-
Ce vreti , asta e consola dupa ce au scos cele doua butoane . Au astupat doar gaurile si nu au mai umblat la pozitionarea celorlarte , economieeeeee si compromis. Si dupa ce m-am uitat mai bine ,fata de usa a ramas aceeasi , au modificat doar buzunarele prelungindu-le pentru butoanele de geamuri.
Si maneta aia de la scaun ce e?Last edited by madi; 15 April 2010, 19:37.
Comment
Comment