Se potriveste manerul de la usa fata Duster care este si pe faza 2 Logan,pe Logan faza1 din 2005?
Maner Duster Pe Ph1
Collapse
X
-
Originally posted by Saull View PostAtunci nu ma ajuta,vroiam sa pun doar manerul acela din plastic maro.sigpicTransport marfa !
Comment
-
Originally posted by paultaxi View PostSe potrivesc cu mici modificari si fara bageta care vine in continuarea lor.
Originally posted by damian888 View Postsall! spuneti-mi si mie de unde as putea sa cumpar manerele si cam cat ar costasigpicTransport marfa !
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postnu cum a facut el (geo)
se potrivesc fara probleme si la ph1, cu suruburi ascunse sau cu chiplingurisigpic
Comment
-
Salut,vreau si ei sa imbrac in folie de carbon manerele de pe usile din fata,sunt manere simple nu sunt si cu baghete si ma intereseaza cu se da jos ,sunt prinse in clipsuri,pentru ca nu stiu si nu vreu sa le stric
Comment
-
Salut!!M-ar interesa sa montez aceste manere pe fetele de usi din spate(pe fata am din fabrica ,iar in spate doresc eu sa le montez) la un Sandero Black Line care sunt fara bagheta de decor(ca si la preferance).Am descoperit ca in partea de jos se prind direct in surubul fetei usii sau undeva pe acolo, dar in partea de sus nu stiu cum sunt prinse.Ma puteti lamuri?Multumesc anticipat!
Comment
Comment