Maner Duster Pe Ph1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Maner Duster Pe Ph1

Se potriveste manerul de la usa fata Duster care este si pe faza 2 Logan,pe Logan faza1 din 2005?

daca schimbi toata fata de usa se potriveste,altfel nu cred,au cu totul alta forma!acel maner este de megane 2

Comment

Atunci nu ma ajuta,vroiam sa pun doar manerul acela din plastic maro.

Comment

cred ca se potriveste, la fel cum se potrivesc si barile de pe logan ph2 pe ph1, nu se mai face nici o modificare

Comment

bara de fata ph2 nu vine perfect pe ph1,trebuie schimbata si bara de protectie....

Comment

Originally posted by Saull View Post
            Atunci nu ma ajuta,vroiam sa pun doar manerul acela din plastic maro.
            Daca e vorba de manerul de pe fata de usa (care lipseste de pe Ph1) , merge pus maner de Ph2 sau Duster daca vrei , uite aici:
            Attached Files
            sigpicTransport marfa !

Comment

Se potrivesc cu mici modificari si fara bageta care vine in continuarea lor.
              :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

sall! spuneti-mi si mie de unde as putea sa cumpar manerele si cam cat ar costa

Comment

Originally posted by paultaxi View Post
                  Se potrivesc cu mici modificari si fara bageta care vine in continuarea lor.
                  Mare atentie , sunt doua tipuri de manere , unele care nu se pot monta pe Ph1 pentru ca se continua cu o bagheta din plastic si cel de-al doilea tip sunt cu terminatie in unghi si merg montate fara mari modificari care arata foarte bine .

Originally posted by damian888 View Post
                  sall! spuneti-mi si mie de unde as putea sa cumpar manerele si cam cat ar costa
                  Cauta in theardul deschis de Silviu_79 , o sa gasesti si pretul tot acolo.
                  Last edited by mary.bia66; 25 January 2011, 15:52. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpicTransport marfa !

Comment

se potrivesc ambele manere si alea de laureate cu bagheta si alea de preferance fara, stati linistiti..trebuie doar migala si atentie
                    sigpic

Comment

nu cum a facut el (geo)

se potrivesc fara probleme si la ph1, cu suruburi ascunse sau cu chiplinguri
                      sigpicMy ride

Comment

da am vazut dar norocul lui ca are prieteni artisti .
                        Bravo voua , aveti o echipa de nota 10.
                        sigpicTransport marfa !

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
                          nu cum a facut el (geo)

se potrivesc fara probleme si la ph1, cu suruburi ascunse sau cu chiplinguri
                          iar vorbesti degeaba..nu ai stat tu langa mine sa vezi cum sunt prinse manerele, sunt prinse chiar foarte bine si cu simt de raspundere..si nu vad ca am zis io undeva sa le faca cum am facut eu, am zis doar ca se potrivesc...
                          sigpic

Comment

Salut,vreau si ei sa imbrac in folie de carbon manerele de pe usile din fata,sunt manere simple nu sunt si cu baghete si ma intereseaza cu se da jos ,sunt prinse in clipsuri,pentru ca nu stiu si nu vreu sa le stric
                            http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Salut!!M-ar interesa sa montez aceste manere pe fetele de usi din spate(pe fata am din fabrica ,iar in spate doresc eu sa le montez) la un Sandero Black Line care sunt fara bagheta de decor(ca si la preferance).Am descoperit ca in partea de jos se prind direct in surubul fetei usii sau undeva pe acolo, dar in partea de sus nu stiu cum sunt prinse.Ma puteti lamuri?Multumesc anticipat!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google