la mine pe partea soferului daca strang cu mana manerul nu scartaie, este bine fixat. daca strang pe partea pasagerului scartaie, se simte ca nu este fixat bine pe la mijloc. in plus cand boxa produce rezonanta, zbarnaie si manerul este enervant. o sa vad cum sa-l dau jos si sa-l fixez. ceva solutii nu strica.
Scartait Manere Usi Fata(PH2)
Collapse
X
-
Originally posted by csabalevente View PostCum ai reusit sa-l dai jos(fara sa deteriorezi manerul)? Eu am incercat si nu mi-a reusitsigpic
Iti faci poze in oglinda.....pitipoancooooooooo
Comment
-
da, intradevar este foarte deranjat acel scartait, si eu ma confrunt cu aceiasi problema, ideea e ca au folosit un plastic de foarte proasta calitate, la mine au scartait manerele de cand am luat-o. la renault megane, manerele interioare sunt asemanatoare, dar este cu totul alta calitate si alt material, eu am inceput sa ma obisnuiesc cu "greierii"
Comment
-
Originally posted by csabalevente View PostSalut! Ma poate ajuta cineva in legatura cu scartaitul deranjant al manerelor(interioare) de la usile din fata la Logan PH2? (cum se poate desface si remedia problema) HELP!!!!!!!!!!!!!!Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
mai nou la service se pune mastic in partea de sus. nu mi se pare eficient. important este ca atunci cand il apesi sa fie tare, ori el este gol pe interior. solutia cu o bucata de pluta decupata mi se pare ok. se gaseste la bricostore.
o sa desfac zilele acestea si o sa revin cu codul pentru doritori. am senzatia ca se ia tot manerul compus din partea capac argintie si manerul care se fixeaza pe panoul usii
Coduri pentru capace si pretul lor la dealer este de 15.05 Euro cu TVA.
Stanga: 8200732455
Dreapta: 8200732456
Cum se scot? Foarte simplu, sa zice ca lucram pe partea soferului. Se baga o cartela din plastic (bun sfatul dat de cineva aici), in partea de jos, coltul dreapta. Fortati usor, o sa iasa, nu fortati stanga jos (iese la final). Se pleaca cu cartela usor pe muchia dreapta, putin cate putin in sus. Se trage cu grija pana iese toata partea de sus. Se trage usor pana se detaseaza si muchia stanga. Se ridica de capac pentru a iesi ciocul de jos.
Ca sa nu mai scartaie, gresati usor marginile si ciocurile din plastic. Sub cele doua ciocuri mari de la mijloc puneti banda din cauciuc sau burete cu adeziv. Aici este problema. Se monteaza invers si nu ar mai trebui sa aveti probleme.
Sfat: nu lucrati cu surubelnite pe plastice si tabla. Se zgarie usor sau se deformeaza. La service tot cu surubelnita. Mai bine lucrez eu ingrijit decat sa mai merg la ei. Am capacul din dreapta zgariat si deformat in multe puncte mici pe margine. De la omul cu surubelnita.
Comment
-
domne am vazut prea tarziu durerea dumneavoastra. se rezolva in 5 min si amuteste complet. se da jos capacele vopsite gri (plasticele,capacele maner) si pe ele mai exact pe toata marginea lor se ung cu o pensula cu vaselina. se baga la loc si minine liniste deplina. eu am facut asa de cand am luat loganul 2010. de atunci nu mai stiu de manere.succes.......a dupa ce le bagi la loc stergi manerul cu o carpa...curata
Comment
-
La mine manerul deschidere portiera dreapta fata nu se mai retragea inapoi. Trebuia impins cu mana ca sa poata cel din dreapta sa inchida usa. M-am dus la garantie, , si mi le-au scos pe toate 4 si le-au uns cu putina vaselina. Merg brici toate acum. Mai bine ca la inceput....
Inca nu imi scartaie manerele cu care trag portierele. Probabil in curand.Last edited by Sir Andrew; 6 May 2012, 14:12.
Comment
Comment