A aparut prestige ph2 pana la urma? Macar o poza are cineva? Jantele sunt aceleasi ca pe vechiul prestige?
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Comment
-
-
Salut,am si 2 intrebari pentru cei care au primit noul logan:cam ce suma de bani ati mai platit pentru taxa de inmatriculare si celelalte taxe,un cost total daca se poate??Si unde credeti ca e mai avantajos sa-mi fac CASCO??LOGAN PH2 1.4 il astept pe saptamana viitoare
Comment
-
Originally posted by alex_ph View PostSalut,am si 2 intrebari pentru cei care au primit noul logan:cam ce suma de bani ati mai platit pentru taxa de inmatriculare si celelalte taxe,un cost total daca se poate??Si unde credeti ca e mai avantajos sa-mi fac CASCO??LOGAN PH2 1.4 il astept pe saptamana viitoare
Comment
-
Originally posted by alex_ph View PostSalut,am si 2 intrebari pentru cei care au primit noul logan:cam ce suma de bani ati mai platit pentru taxa de inmatriculare si celelalte taxe,un cost total daca se poate??Si unde credeti ca e mai avantajos sa-mi fac CASCO??LOGAN PH2 1.4 il astept pe saptamana viitoare
Comment
-
Juann ,fiind din Iasi ,iti zic ca eu am facut toate actele prin cei de la caremil ,am dat 1700 ron ,si ei s au ocupat de toate ,aici fiind inclusa si taxa de poluare,in 10 zile aveam nr definitive preferentiale,,,ei au fost la rar,fisc politie etc,,,,taxa la 1.6 mpi era atunci de 1300 ron ,la tine cred ca e mai mica ,,,casco eu am facut la asiban ,,e bine sa il ai ,mai ales ca amindoi cunoastem traficul din orasul nostru ,,,e ca in jungla ,,,si nu numai la noi ,,,,iti mai trebuie banii pt nr rosii si asigurarea rca
Comment
-
Originally posted by gorbulas View PostRAR = 12 (mie au uitat sa-mi ia bani, ;) )
taxa de prima inmatriculare = 820 RON
taxa talon = 30
taxa inmatriculare = 50 sau 52
placute de inmatric. = 40
impozit (iti calculeaza cat e pana la sf. Anului)
si la politie 30 ron ca pastrez,am radiat alta..Si fara placute ca le am pe alea vechi...Si mai am dat si la primarie vreo ceva cred ca dif de imp pina la sf de an 14 ronAG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
Comment