If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cred ca Dacia vrea sa profite de cursul foarte marit al euro si "baga" mare acum,cat se poate.Eu,unul,pot sa mai astept,nu ma grabesc deloc.Dar,la radio,am auzit astazi ca euro va ajunge la 4,2 ron in viitorul apropiat(?).Sper totusi sa nu fie asa...
E o veste buna ca a inceput sa se ia comenzi pt. Prestige
Dar ce importanta are cursul de acum atata timp cat, din cate stiu, la comanda dai 5000 ron si la primirea masinii platesti restul la cursul euro din ziua receptiei?
Asadar, daca acum cursul e 3.9 si dai comanda, iar peste 2 luni cand vine masina si cursul scade la 3.6 vei plati pretul masinii la cursul de 3.6 minus diferenta de 5000 platita in avans.
Eu asa stiam ca se procedeaza sau fiecare dealer are "politica" proprie in ceea ce priveste plata masinilor.
Dai 5000 ron avans(exemplu) , cand vine masina, platesti 9500 eur x curs eur stabilit de Dacia ptr. Saptamana respectiva(care se da marti), minus 5000 ron avansul.
Daca o achiti integral(nu dai avans), in momentul comenzii, se calculeaza cursul din saptamana comenzii, iar cand vine masinuta nu mai platesti nicio diferenta de curs.
Deci, in afara de cazul cand se achita masina integral in momentul lansarii comenzii, in cealalta situatie se va considera cursul euro la momentul iesirii masinii din fabricatie, deci si avansul.
Deci ce am de la banca....Op-ul cu banii virati catre Caremil iasi, factura ....De la dacia....Din moment ce banii au fost virati..Asta inseamna ca e platita integral.
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment