Doar optional...430 euro.
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Originally posted by blaxter View Post..Gresit..Pe laureate nu ai ABS!!
Comment
-
Astazi am vazut la un laureate ca avea covorasele de cauciu prinse in niste "dopuri" din plastic de mocheta.
Am vazut ca am si eu 2 dopuri din alea prinse de mocheta de sub scaunul soferului si vreau sa-mi spuneti daca se pot scoate ca sa-mi fixez covorasul ca-mi intra sub pedalier.
Comment
-
@garib1973: Ti-am zis, de aia ai cauciucuri Michelin, ca ai ABS.
Comment
-
Da ... Poate dar dupa parerea mea par mai "lipicioase" pe asfalt conti decat michelin energy . Au profilul mai dubios eu nu am simtit niciodata interventie abs pe masina mea cu conti , dar pe michelin imediat ce a plouat era sa fuga prestige-ul de sub fund(eram cu a unui coleg)1.6 MPi Icy White
Comment
-
Si Prestige-ul poate avea Michelin, depinde de noroc.
Comment
-
Tocmai sunt posesor de 1,4mpi preference...Versiune cu ABS Afu si toate alea si mi-au pus 185/65 15 mixte ca firma Briliantis...Sunt bulgaresti...Si cine a vazut pana acum masina au zis ca sunt cauciucuri bune....Exact numele il voi scrie diseara..Acum sunt la servici si nu pot parasi ...Sa ma duc sa fac poze...Dar voi incerca )Last edited by JmEk; 16 October 2008, 14:13.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
Comment