@sebi4fc plastic sigur ...la pretu asta si pt Romania este bun
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Originally posted by sebi4fc View PostO sa vedem la prezentare.. ar fi prea frumos sa fie cauciucat
Cat despre face-liftul Dacia arata bine, se vede ca este pe drumul cel bun. In 5 ani cel mai probabil va fi o marca , care va trebui sa fi paranoic ca sa iti iei altceva la acelasi pret.
Insa sunt si clienti Dacia care ar putea da chiar mai mult bani pe o dacie. Sa faca si ei o versiune Executive care sa aiba dotari premium, cum ar fi multe airbag-uri, cd player incorporat in bord, climatronic cu zona duala, faruri xenon si altele ce le gasesti la alte marci la o diferenta de ceva bani. Io am dat ceva exemplu, de pilda la Honda nici nu folosim zona duala asa ca nu mi-ar trebui asa ceva. Eventual piele in interior si trapa ar fi ceva deosebit. Ar putea incerca o varianta limitata sa vada care e vanzarea, asa au facut si cu ambition si a avut succes, ba chiar au mers mai departe si au facut Prestige care si el are succes.Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostAndrei o diferenta de pret? Intre farurile phase1 si phase2???
Originally posted by Logan 4 ever View PostNu stie cineva ce variante de echipare si ce motorizari va avea logan phase deux?
Originally posted by ciky View PostStiti cumva...va avea volan reglabil si bancheta rabatabila/fractionabila ?
Originally posted by sebi4fc View PostBordu e tot plasticareala sau e cauciucat nu stie nimeni???
Comment
-
Daca si bordul asta nu e bun, atunci ia-ti alta masina si nu mai vorbi in necunostinta de cauza, fara sa vezi masina in realitate.
Comment
-
Destul de multe schimbari pentru un face lift. sunt alti producatori care la un face lift schimba doar cateva, macar dacia a schimbat bord, volan, spoilere fata si spate, fete de ushi, faruri, stopuri, portbagaj. eu cred ca va avea un succes mai mare ca loganurile noastre. .sigpic
The MVP
Comment
Comment