Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Am vazut si eu MCV Ph2 si normal, interiorul e schimba la orice versiune si exteriorul arata bine in realitate.
Comment
-
E maine . CARE E SUPRIZA Tweety ? In comunicat emis de Dacia MCV se spune ca acel interior este doar pentru variantele Laureate + Presitige . Restul vor avea vechiul interior . Dupa parerea mea cred ca este normal ca nu au mai pus un sfantz in + la masina . Toti ceilalti producatori pun facelift la pret de nou model si baga reduceri la celelalte.1.6 MPi Icy White
Comment
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Uzina Dacia isi intrerupe patru zile activitatea "ca urmare a necesitatii de adaptare a programului de fabricatie la cererea comerciala, activitatea de productie a Dacia va fi intrerupta temporar in zilele de 30, 31 octombrie si 13, 14 noiembrie 2008", anunta Wall-Street.
Fabricatia de piese de schimb, activitatea anumitor sectoare ale Uzinei Mecanice, cea a centrului CKD, precum si expeditiile de vehicule vor continua fara intrerupere, au precizat reprezentantii companiei.
Sursa:http://www.9am.ro/stiri-revista-pres...tivitatea.htmlForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment