Eu astept sa-mi iasa decizia de credit .. undeva pe la sfarsitul lunii feb. , si sa devin "loganist cu acte" ..am facut credit auto prin BRD ..
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Eu am alb si arata foarte bine - AM VAZUT PH2 NEGRU ... si arata demential - am cerut sa se vopseasca NEGRU (NOIR NACRE) culoare disponibila doar pentru export si am fost refuzat de uzina pe motivul ca in ROMANIA se doreste culoarea ARGINTIU si imi pot oferi ei mai multe nuante . NU AM VRUT
OPTIONAL : platesti ca vrei tu ceva mai breaz
STANDARD : ar fi trebuit sa fie moca1.6 MPi Icy White
Comment
-
Eu am vrut initial rosu passion(de fapt,nevasta!)si nu am gasit decat alb,si mie mi-a placut,dar nevasta-mea e incantata!A numit-o Frumusica si numai asa o numeste.O colega de-a ei are logan rosu dar ei tot Frumusica i se pare cea mai frumoasa.In cinci luni,a spalat-o deja de doua ori,ceea ce spune totul!Ma intreaba de cosmetice pentru masina acum,i-am spus ca daca o las singura cu masina e in stare sa puna pe bord un mileu cu o vaza!
Comment
-
Si cand ma gandesc ca am luat alb ca sa nu iau bleumarin,ca nu am gasit altceva la programul"rabla"!Am cumparat,deci penultima masina pe benzina de la programul"rabla".Oare cine a luat-o pe ultima?Hei,care ai cumparat la sfarsitul lui august-inceputul lui septembrie,logan phase deux bleumarine?
Comment
-
Am revenit cu niste poze. Dupa cum se poate vedea in poze discurile nu sunt pline, sunt discuri ventilate, mai bine n-am reusit sa fac pozele pt ca ar fi trebuit sa dau roata jos dar cine are prestige cu jante de aluminiu poate sa faca poze si mai bune unde se vede mai bine partea din mijloc a discului.
Comment
-
Comment
Comment