Originally posted by madi
View Post
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Cam teapa oferta. In loc sa ieftineasca astia subtiaza. Ar trebui la optionale sa puna volan, faruri, frine, etc.
Cea mai ieftina e masina de Fred si Barney. Si nu e nici gratis, muncesti cu anii sa-ti iei o caroserie cheala dinn alea. De cauciucuri, bara stabilizatoare, filtru de polen, etc ce sa mai vorbim, daca mai pui pe ea alea, alea tot acolo iesi. Chiar mai mult fata de luna sa zicem decembrie, din cauza cursului valutar. Oricum au zis ca nu vor ieftini masina. Cred ca ati inteles cu totii. Or sa puna cauciucuri resapate, or sa scoata mocheta, prea multe nu mi au "de ieftinit".
De fapt ca sa mai reduca pretul pot cumpara piese care nu sint "de origine". Le pot gasi in talcioc. Sau piese de pe net.
Partea mai rea la care nu ne-am gindit prea mult e ca s-ar putea sa scumpeasca service si piese de schimb, sa-si scoata pirleala.
Comment
-
Comment
-
Initial pentru romania E0 a reprezentat versiunea Ambiance. Acum avem pentru Logan PH 2 , versiunea E00. Am spus mai devreme ca aceasta versiune este un fel de SN cu steroizi (mai mare si fara defectele supernovei ) .Nu vreau sa fiu rau ,dar daca mergi si mai departe cu imaginatia E00 ~ dacia 1400 cu bord CN , numai ca bordul de CN avea recirculare aer. Este practic o UTILITRA in trei volume sau o alternativa mai buna la Dacia 1400.Cu asta cred ca am spus tot ce cred eu despre aceasta versiune Logan.
Comment
-
cum arata un PH2 cu pleoape
si cu inele aeratoare cromateNobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
@madi: Nu mai dezinforma lumea daca nu cunosti codificarile interne Dacia. E0 nu a existat pentru Romania, Ambiance era E1.
Comment
-
Am si eu o problema: am avut masina lovita, azi am scos-o din service, dar abia acasa am observat ca, dupa vopsire, nu mi-au mai lipit banda aceea neagra (autocolanta, cred) de pe portiere. Se gaseste de cumparat asa ceva? Exact forma aceea sau trebuie decupata?
Atasez si imagini (una cu partea unde lipseste banda, si cealalta cu partea unde se afla lipita).
Comment
Comment