cd -ul e 180 euro si mp3 +50, adica 230....la banii astia iti iei ce scula vrei....
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
am auzit de la un lucrator al dealerului, ca vand proprietarii de loganuri, lucrez si la o firma care are printre altele si departament de auto alarme, scule audio si jucarii care unii le vad doar in reviste, poate stia cineva cu cat se vinde mp3-ul, ca eu am cd simplu. Daca imi iau imi pun subufer muma de scula iar ca scula un rack cu i-pod, jucarii, dar nu investesc inca.
Comment
-
Da......subiectul a mai fost fiscutat pe alt topic ... si cineva din inerior a zis ca pentru asta sunt....adica sunt cam inutile....daca nu ti-ai pus optiune din fabrica nu iti mai pui separat.....Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Originally posted by juann View PostAstazi la dealer am vrut sa comand un preference cu proiectoare ceata ca optional iar agentul de vinzari mi-a zis ca nu e posibil si ca aceste proiectoare le pot monta ulterior. Mai mult mi-a zsi ca nici nu poate sa faca comanda la logan si ca ma va contacta el ulterior. Are cineva idee daca este o problema la dacia sau cu dealerul la care am fost (nu dau nume ca sa nu fac reclama).
Daca nu aparea PH2 eu nu imi cuparam logan stiam ca e o masina buna, fiabila dar cum arata la exterior si interior, nu puteam sa trec peste, masina chiar ara super bine.
Comment
-
Maine ma duc sa`mi ridic si eu masina din showroom...Logan F2 Laureate 1.4 MPI.Mi se pare mai interesant modelul asta nou.Eram sceptic acum 2 ani cand si`a luat sora mea tot Laureate.Nu prea`mi placea.S`au schimbat mai multe la ea si m`a facut s`o cumpar cu toate ca eram `chitit` pe un Bmw 320 d din 2000 cu 125 000 km.Satisfac blonde pe gume Turbo.
Comment
Comment