mai bine iei fonomin care costa 10 ron / mp2 ... si iti antifonezi podeaua...sa vezi acolo diferenta ... nu se mai simt vibratiile de la trenu de rulare si zgomotu destul de diminuat...daca mai faci si portierele e stas ...numai ca la portiere folosesti alt tip de izolant
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
-
Eu nu am bara stabilizatoare. Am mers si cu alt logan cu bara stabilizatoare si sincer nu am simtit nici o diferenta intre cele doua (intr-adevar nu am depasit mai mult de 110 km/h la cel cu bara). Chiar nu ii simt lipsa. Intradevar nu e lamborghini si probabil tocmai de aia nu ii vad rostul . Plus ca nu mai ai grija intretinerii acesteia.
Comment
-
Originally posted by gigelgicuta View PostEu nu am bara stabilizatoare. Am mers si cu alt logan cu bara stabilizatoare si sincer nu am simtit nici o diferenta intre cele doua (intr-adevar nu am depasit mai mult de 110 km/h la cel cu bara). Chiar nu ii simt lipsa. Intradevar nu e lamborghini si probabil tocmai de aia nu ii vad rostul . Plus ca nu mai ai grija intretinerii acesteia.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment