If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mai bine iei fonomin care costa 10 ron / mp2 ... si iti antifonezi podeaua...sa vezi acolo diferenta ... nu se mai simt vibratiile de la trenu de rulare si zgomotu destul de diminuat...daca mai faci si portierele e stas ...numai ca la portiere folosesti alt tip de izolant
au pe naiba toate ;astia nu se gandesc cat de periculos e in curbe sa n-ai stabilitate si sa ai viteza;dar nui nimic dupa mintea lor o sa merg cu 50 la ora si in afara oraselor )
Eu nu am bara stabilizatoare. Am mers si cu alt logan cu bara stabilizatoare si sincer nu am simtit nici o diferenta intre cele doua (intr-adevar nu am depasit mai mult de 110 km/h la cel cu bara). Chiar nu ii simt lipsa. Intradevar nu e lamborghini si probabil tocmai de aia nu ii vad rostul . Plus ca nu mai ai grija intretinerii acesteia.
Eu nu am bara stabilizatoare. Am mers si cu alt logan cu bara stabilizatoare si sincer nu am simtit nici o diferenta intre cele doua (intr-adevar nu am depasit mai mult de 110 km/h la cel cu bara). Chiar nu ii simt lipsa. Intradevar nu e lamborghini si probabil tocmai de aia nu ii vad rostul . Plus ca nu mai ai grija intretinerii acesteia.
Da, ce bine ca nu trebuie sa o gresezi la fiecare 5000 km.... Ah, ba nu, aia era la ARO. Stii cum zice vulpea de struguri?
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment