Sa mai enumar, scaune schimbate, bord schimbat, volan schimbat, capota fata/spate schimbate, faruri schimbate, grila fata schimbata, jante schimbate.
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
-
Pai scaunele nu au ramas aceleasi de pe logan ph1? Iar cu jentile ce se intampla? De dimensiuni mai mari?....Din punctul meu de vedere 400 de euro se justifica prin implementarea ABS ca dotare standard ( sa ma corecteze cineva daca am gresit)
Comment
-
De fapt sunt modificari interne, e schimbata armatura si tapiseria.
Jantele tot aceleasi dimensiuni vor avea, dar va fi schimbat modelul.
Comment
-
Confortul e acelasi, structura e schimbata.
Comment
-
La mine striga de vreo cateva zile vocea aia... (au inceput sa-mi zdrangane plasticele)...Si asta dupa 3 luni ?!
acum m-am apucat cu un prieten sa strangem si sa modificam tot ce aia de la dacia au facut aiurea...
sper sa terminam pana in iulie...Tinand cont ca niciunul dintre noi nu prea are timpDacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
sigpic
Comment
-
Nu pot sa zic ca imi displace. E o schimbare totusi, si cum e doar un concept, mai are pana la stadiul final. Interesante mi se par pozitionate proiectoarele de ceata, placuta si grila fata, noua sigla - no comment. Spatele, cu indulgenta, aduce cu PT Cruiser-ul. Una peste alta e o ... Alta idee pt. Dacie.
Succese!sigpicLaureate 2007 GPL
Comment
-
Ala e doar un concept, nu o sa iasa niciodata pe piata asa ceva, e numai un singur exemplar, exact ca Steppe.
Comment
-
Alta idee stralucita de la dacia...Intrarea in productie, prin 2453...La un an dupa inceperea productiei la steppe
apropo, andrei, faza2 vine "poate prin septembrie" !? Pai nu era vorba ca au devansat putin lansarea? Sau a aflat lumea si actualele loganuri nu prea se mai vand? Oricum va fi penurie de loganuri. Toti or sa vrea sandero...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Pana la urma s-ar putea sa fie lansata dupa perioada concediilor, adica dupa august.
Comment
Comment