Originally posted by Squirrel
View Post
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Originally posted by Squirrel View PostVin oare şi cu noua garanţie de 3 ani (+1/+2 ani suplimentar în limita a 120.000km)?
Comment
-
Toate Daciile au garantie 3 ani/100.000 km de acum incolo. Ca Laguna 3
Intradevar nu se mai iau comenzi de ph 1, dar nici de ph 2.
Reducere de 1000 de euro e pt cele fabricate in 2007. Si nu prea mai sunt.
Comment
-
La unii dealer se comanda si Logan Ph2, la unii nu.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostLa unii dealer se comanda si Logan Ph2, la unii nu.
Adu-mi un aviz de plata te rog.
Comment
-
D-FENS, astia asa sunt. O fac intentionat sa nu iti dea informatii. Asa mi-au facut si mie acum 2 sapt. Cand am mers la dealer sa intreb de cand se poate comanda Sandero si mi-a spus ca nici nu a auzit de Sandero si nici de Logan PH2 cand i-am intrtebat.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Parsivi rau.Unde am fost eu sunt niste gagici de zici ca ai nimerit la un concurs de miss,nu stii la care sa te uiti mai intai.Eram si cu nevasta-mea...Si asa de frumos si de mieros iti vorbesc numai sa te ametesca cumva sa iei ce-ti baga ei pe gat.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
D-FENS, eu cu astea nici nu discut. Si in Satu Mare is cateva "gagici de zici ca ai nimerit la un concurs de miss". Cand nimeresc sa merg acolo si is astea, le intreb "Nu e cineva care se pricepe la masini?" .sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Acum 10 minute am sunat la dealerul din Gorj sa intreb daca se poate comanda logan ph2 si raspunsul a fost urmatorul: nu se poate comanda ca ei nu stiu nimic. Apoi le-am zis ca am auzit ca la exista dealeri care primesc comenzi si mi s-a spus ca atunci cand ma duc cu bonul de comanda de la alt dealer o sa primeasca si ei comanda pentru ph2. Pana la urma sigur se primesc comenzi pentru ph2?
Comment
Comment