Aparitia in show-room-uri e posibil sa se faca undeva in jurul datei de 17 iulie.
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
-
Si dupa 1 iulie ce se vinde ? Ala nou sau ala vechi ? Intrebarea e tare serioasa , ca vreau sa-mi cumpar in iulie (intamplarea face sa se suprapuna cu lansarea asta). Ma gandesc la faptul ca probabil loganul vechi o sa fie la oferta , o lichidare de stoc ceva
Comment
-
Acum m-am intors de la autoeuropa si aia nu stiau nimic inca. N-au fost anuntati oficial. Tot zvoinistica si pe la ei ca in a doua jumatate a lunii se va lansa logan facelift. Asteapta oficializarea informatiilor in cursul saptamanii curente. Deci va veni mai devreme de 1 august, asta-i clar.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@Christian: Se vor vinde stocurile de Logan Ph1, daca mai sunt, si se vor face comenzi pentru Ph2.
Comment
-
O sa trec si eu zilele astea pe la un dealer, numai asa, sa vad ce zic.
Comment
-
Andrei vad ca cei de la promotor sint siguri ca ph2 va avea climatizare automata ..Ne luminezi si pe noi ?
Si legat de pret ..Am inteles ca o sa fie un pic mai scump decat actualul logan , va fi mai scump si decat sandero ?Daca da ,dupa parerea mea o sa scada vanzarile in loc sa creasca
Comment
-
@jaR'10: Nu va avea climatizare automata, iar pretul va fi mai mare ca la Logan, dar nu mai mare ca Sandero.
Trapa nu se va pune in curand.
Comment
-
Ba da, dar numai impreuna cu airbagurile laterale.
Comment
-
Ceva teste euroncap s-au mai facut? Se vor mai face? Oare cate stele ia aucum sau cate stele ia sandero?Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
Comment