Originally posted by D-FENS
View Post
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
@alex86: In caz ca n-ai inteles din explicatia lui Cezar, iti mai zic si eu.
Atunci cand AFU determina ca forta de apasare a franei nu este suficienta, o va creste pentru a acoperi lipsa detectata si permite atingerea aproape instantanee a presiunii de franare maxime.
Comment
-
Si airbaguri laterale de ce nu ai luat? Totusi, vad ca se adevereste ce ziceam mai demult, lumea preferea un CD player in locul sigurantei...
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos ( in curand). Ce motorizare? 1.4?
@andrei: nu ai observat ca pe noi ca romani ne intereseaza f mult cum arata plasticele (apropo, firar mama lor de plastice, ca doar nu stam cu mana lipita de bord), si mai putin imbunatatirile la alte nivele? Mai repede acceptam un bord frumos sau cd player, decat o imbunatatire la capitolul siguranta. Astia suntem (unii dintre noi, printre care recunosc, si eu ma numaram odinioara), niste superficiali.Last edited by Cezar; 8 July 2008, 19:52.
Comment
-
Originally posted by xmecus View PostAm achitat pe 07.07 un acont de 5000 lei pentru Laureate+Abs+geam electr spate+casetofon MP3; mi s-a zis ca pe 14 masina iese din fabrica, iar pe 18 sa vin sa o ridic; un dealer din GL. Succes!!!Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by xmecus View PostAm achitat pe 07.07 un acont de 5000 lei pentru Laureate+Abs+geam electr spate+casetofon MP3; mi s-a zis ca pe 14 masina iese din fabrica, iar pe 18 sa vin sa o ridic; un dealer din GL. Succes!!!
Caci mie mi-au spus ca vine in 2 saptamani cei de la Popescu din zona.Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red
Comment
-
Timpul de livrare depinde de echipare, culoare, optionale, mai putin de dealer.
Comment
-
Buna ziua,
sunt un no membru al acestui forum dar de ceva timp urmaresc cu mare interes acest topic deoarece intentionez sa ader in curand la clubul loganistilor prin achizitionarea unui astfel de automobil. As dori sa va intreb urmatoare chestiune: la noul logan dotarea cu airbaguri laterale presupune automat si centuri pirotehnice ca la sandero sau nu?
Multumesc anticipat ptr. Raspuns
Comment
Comment