De ce e as mica diferenta intre versiunile Laureat si Prestige? Spre ex Laureat 1.6 16v e 8900E iar Prestige e 9550E. Avand in vedere ca sunt ceva diferente
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Am fost sa vad si eu un logan ph 2,frumoasa nimic de zis,mai finisata parca dar m-a nedumerit un lucru si anume modelul vazut de mine era un laureate cu motor 1.6 16v dar avea cauciucuri kormoran,iar alaturi era un Sandero chel(preferance) care avea cauciucuri Continental,m-i se pare absurda chestia.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Originally posted by burtosu View Postmodelul vazut de mine era un laureate cu motor 1.6 16v dar avea cauciucuri kormoran
Comment
-
-
Azi am achitat prin credit un Logan Phase Deux Laureate 1.6 16V, cu ABS la optionale culoare Gri Platine, si in jur de 25 iulie imi vine masina la dealer. Nu am avut posibilitatea financiara de a mai baga si alte optionale pe el, dar asta e... Deci e disponibil.Eu sunt magician... Eu pot...
Comment
-
Originally posted by RiseCalax View PostAzi am achitat prin credit un Logan Phase Deux Laureate 1.6 16V, cu ABS la optionale culoare Gri Platine, si in jur de 25 iulie imi vine masina la dealer. Nu am avut posibilitatea financiara de a mai baga si alte optionale pe el, dar asta e... Deci e disponibil.
Cat te-a ajuns?
Daca ne poti da mai multe detalii de genul: ce banca, pe ce perioada si cat ajunge cu tot cu casco?
Multzam fine
Comment
Comment