Perioada de concedii este in luna august. De la 1 pana pe 15 uzina este in remont. Comenzile facute la sf iulie/august se livreaza in septembrie (pt logan normal deoarece pt logan gpl se asteapta pana in octombrie). Din septembrie termenul de livrare revine la normal (aprox o saptamana).
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Din cate stiu eu (de la prieteni care lucreaza in uzina), pt Logan f2, nu sunt stocuri (sau daca sunt acestea sunt nesimnificative). S-au livrat numai la comanda! In ultima perioada s-a tras tare pe Sandero (ca sa faca stocuri) si asta se vede pt ca numai in ultima saptamana (in Pitesti) acestea s-au inmultit foarte mult (inseamna ca Sandero s-a livrat puternic).
P.S.: Unde mai pui ca Sandero se trimite la greu si la export.Last edited by catalinux; 19 July 2008, 12:47.sigpic
Comment
-
Originally posted by cgcx View PostPerioada de concedii este in luna august. De la 1 pana pe 15 uzina este in remont. Comenzile facute la sf iulie/august se livreaza in septembrie (pt logan normal deoarece pt logan gpl se asteapta pana in octombrie). Din septembrie termenul de livrare revine la normal (aprox o saptamana).
Comment
-
Alex86, daca intre timp se rezolva problema cu Prestige (despre care vorbea Andrei) si dai comanda pe la inceputul lui septembrie, este putin probabil sa-ti vina mai devreme de sf lunii septembrie/ incep. Octombrie, deoarece trebuie sa te gandesti ca intai trebuiesc livrate o serie de Logan nePrestige :d (printre care si laureatul meu)sigpic
Comment
-
Eu nu inteleg un lucru: de ce nu incep ei sa ia comenzi pentru Prestige? Si fara bon de comanda, normal.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostEra un Preference GPL. Era pregatita de livrare, nu?
Comment
Comment