Banuiesc ca la tine e vorba de senzorul de turatii.
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Originally posted by andrei View PostEu nu inteleg un lucru: de ce nu incep ei sa ia comenzi pentru Prestige? Si fara bon de comanda, normal.
Comment
-
Am vazut si eu azi prin salajan (bucuresti) un facelift visiniu ca al meu...Si mai mai ca as vinde "visina" mea....Ca sa imi iau facelift-ul.. oricum arata super mijto mi se parea mie sa avea botul mai lasat ? Cel putin spatele e criminal1.6 mpi cu un strop de redbull
Respect pentru ca imi pasa
Comment
-
Cu cateva zile inainte de intratea in vacanta a angajatilor de la uzina dacia nu se stie cand se va putea comanda prestige face lift? Se va putea comanda dupa ce revin adica la inceputul lui septembrie? Cei cu antenute poate au mai aflat ceva. Multumesc celor care vor raspunde
Comment
-
Tot septembrie se pare ca va fi "marea lansare"...
Comment
-
Salut! De azi sunt conducatorul junghiului 1.4 PH2 Laureate Albastru Marine. Platit ieri plecat acasa cu el azi. Pus aparatori, deflectoare fata si o alarma gratis. Am ajuns cu el intreg acasa prin jungla din Dr. Taberei pana in Bucurestii Noi, 3 ani de B din care am condus doar 2 luni. Merge bine zdreanta, am avut impresia ca e puturos pe o sosea libera azi, dar mai mult ca sigur era din cauza schimbarii de treapta la turatie joasa pt. 80km/h. Dezamagit de manerele de la usi, zic ca sunt facute in caverna. Acuma trebuie sa citesc manualul ala sa vad ce si cum. Hai sa il stapanesc sanatos, sa faca multi km cu putin combustibil si fara incidente.
Comment
-
Pai sa-l stapanesti sanatos...Bla, bla.... o sa-si mai dea drumul motorul la cai pe pasune dupa ce treci de 3000km. Si tot cam pe-atunci o sa-i scada si consumul un pic. Apropo, nu-ti bate joc de ea in rodaj, nu depasi frecvent 3500rpm in primii 1000-1500km. Asta inseamna ca in tr4 sa mergi maxim 90-100 si in tr5 maxim 110-130. Hai noroc!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment