Pe mine ma intereseaza pt 1.4
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Mult....Scump doamna, scump....Dincolo era mai ieftin
la 1.6 am inteles ca se apropie de 400 E.
chiar daca uzina scoate 1.6 masina la minut sau cum zicea cineva...Va dati seama ca la cate se comanda trebuie sa astepti sa iti vina randul la intrarea in fabricatie si sa inceapa sa mearga pe linie caroseria.
sau chiar credeti ca atat dureaza sa se faca o masina? 1.6 min )
Comment
-
Timpul de productie raportat la numarul de masini inseamna acele 1,6 minute.
Comment
-
Comment
-
Partea din fata arata mai bine in realitate decat in poze, iar partea din spate arata mai bine in poze. Oricum, depinde si de culoare.
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostPoate fluxul de productie pe linia tehnologica este de o masina la 1,6 min. Ca o masina in sine este practic imposibil s-o fabrici in acest timp.Last edited by dani p; 27 July 2008, 11:51.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
@dani p, nu eu am afirmat ca se scoate o masina la 1,6 min., eu doar am precizat contextul in care trebuie sa se inteleaga fabricarea unei masini intr-o anumita perioada de timp.
La precizarea unor date punctuale cred ca ar trebui sa se faca trimitere si catre sursa(de preferat link-ul corespunzator sau publicatia din data x ).Last edited by Cromatic; 27 July 2008, 15:58.
Comment
-
@dani p: Daca nu pui link-ul cu stirea, degeaba.
Comment
-
Va salut ! Eu am comandat un laureate 1,6mpi ,gri basalt cu abs 9140 e de pe 15 iulie ,dealerul a zis ca o am pe 25 iulie ,,,teapa!!! Am sunat la fabrica si mi au zis ca pina pe 9 august maxim o am ,,,,au zis ca totusi saptamina asta ,adica ,28.07-1.08.E posibil sa ajunga la iasi ,,,,sper sa merite banii ,,,,,
Comment
-
niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
@saturnia2001: Pe bonul de comanda ce data scrie?
Comment
Comment