Asta este bara stabilizatoare nu? Nu ma prea pricep ...
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Originally posted by Silviu View PostSi pe site-ul oficial la date tehnice -> puntea fata: "McPherson cu braţ inferior triunghiular şi bară stabilizatoare" dar are o * care spune "in functie de versiune"
:-) deci s-ar putea sa (nu) aibe bara stabilizatoare ...
"In functie de MOTORIZARE si versiune"
Comment
-
Originally posted by gabriel.Alecu View PostAsta este bara stabilizatoare nu? Nu ma prea pricep ...
S.
Originally posted by Cromatic View Post"In functie de MOTORIZARE si versiune"
mea culpa.
S.
ce faci, dmnule, postezi consecutiv?Last edited by Seba; 22 August 2008, 15:27.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
A da am remarcat acum. Mersi ai idee cat costa una?
Pai poza e luata de pe net nu stiu a cui e masina asta. Eu acum sunt in asteptarea unui logan ph2 laureat de 1.4Last edited by gabriel.alecu; 22 August 2008, 10:54.
Comment
-
Bara antiruliu
Originally posted by Bubba View PostDeci daca ai 1.4 nu prea ai sanse sa te abonezi la bara asta. Eu asa inteleg afirmatia de pe site-ul Dacia.
Sandero: toate versiunile motorizare benzina 1.4 (ambiance, preference, laureate) si ambiance 1.6 cu directie mecanica
Comment
-
Am fost azi la Caremil Iasi si am intrebat si acolo si cei de acolo mi-au spus ca bara stabilizatoare au doar versiunile cu directie asistata hidraulic si cu motor de 1.6 in sus cele de 1.4 nu au bara stabilizatoare ... SI au mai spus ca amortizoarele sunt pe gaz (asta e un lucru bun dar faza cu bara stabilizatoare ????? Pai cum 1.6 e asa de rapid fata de 1.4 ) ma fac sa rad nici nu stiu ce sa mai zic si ce sa fac ?? POT refuza masina cand vine?? Eu unu imi bag picioarele cum sa nu aiba bara stabilizatoare sa mearga ei cu ea)
Comment
-
Pe site-ul dacia la vechiul logan scrie: Puntea faţă McPherson cu braţ inferior triunghiular şi bară stabilizatoare, iar la noul logan scrie: Puntea faţă McPherson cu braţ inferior triunghiular şi bară stabilizatoare *, unde *inseamna în funcţie de versiune şi motorizare. Deci rezulta ca toate loganurile din prima generatie sunt echipate cu bara stabilizatoare. Asa e?
Comment
-
Da, toate Ph1 aveau bara stabilizatoare, mai putin unele Ambiance-uri fabricate prin 2005.
Comment
Comment