Mersi de raspuns alex, cateodata te curentezi parca ai baga mana in priza.
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Salutare,am tot citit pe aici si vad ca nu se stie exact...Nici dealerii nu stiu cand incep astia sa fabrice prestige, sau vor mai fabrica vreodata !!! Sa mai asteptam sau se optam pentru o alta marca de masina. Se poate afla cumva?......Sau este liniste.. Ms mult
Comment
-
Originally posted by gorgoo View PostSalutare,am tot citit pe aici si vad ca nu se stie exact...Nici dealerii nu stiu cand incep astia sa fabrice prestige, sau vor mai fabrica vreodata !!! Sa mai asteptam sau se optam pentru o alta marca de masina. Se poate afla cumva?......Sau este liniste.. Ms multAG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
1.6 16 v prestige nu e 9550? Si se produce si el din septembrie parca.Last edited by soto_adler81; 26 August 2008, 22:23.Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red
Comment
-
Salutare, alex86! AM facut comanda pentru laureate 1.4 si ca optiune mi-am ales ABS (450 euro). Intradevar daca nu il luam cu ABS il aveau pe stoc! Dar trebuie sa astept pana pe data de 15 -20 sept cand au preconizat ca imi vine masinutza! Mentionez ca am facut acum o sapt comanda de masina!
Comment
Comment