Salutare, alex86! AM facut comanda pentru laureate 1.4 si ca optiune mi-am ales ABS (450 euro). Intradevar daca nu il luam cu ABS il aveau pe stoc! Dar trebuie sa astept pana pe data de 15 -20 sept cand au preconizat ca imi vine masinutza! Mentionez ca am facut acum o sapt comanda de masina!
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
LOGAN 1.6 16v laureat
Originally posted by alex86 View PostSa inteleg ca ai pus mp3 si geamuri spate insa airbaguri laterale nu?
Comment
-
@nickpitic: In loc de jante de aliaj si MP3 Player puteai sa pui airbaguri laterale...
Comment
-
-
Pt blue_eyes:am vazut ca ai intrebat de numerele rosii, mie cand mi-a venit masina cei de la dealer mi-au zis ca nu au numere rosii si ca sa ma duc eu sa imi scot numere rosii, m-am dus sa mi le scot si am platit 40 RON, nu stiu de ce ti-au cerut tie 100RON.sigpic
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostPot sa te intreb de ce ai ales pana la urma ceea ce ti s-a oferit?Spuneai ca iti doresti mult un dci.
Astept un raspuns de la cei care stiu daca sepoate in cel mult 24ore
multumesc si iertati divagatia prea lunga
Comment
-
Eu unu as fi ales si airbagurile laterale. In caz de ceva Doamne fereste te ajuta si alea cat de cat.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment