Creste turatia apoi se opreste motorul ,si iar da-i cheie ,,,scuze !! Cei care patesc ca mine unde ar trebui sa posteze? Sau sa vorbim numai de bine pe forum ?Sper ca nu s-a suparat nimeni...
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Originally posted by iuliancristi View PostZiua buna tuturor.
azi am lansat comanda pt noua dacie logan model laureate GPL 1.6 MPI si nu o sa va vina sa credeti................ Termen de livrare 01 11 2008.
nu am altceva de facut decat sa astept.
exista vreo sansa sa vina mai repede?
multumesc.
Comment
-
Salutare la toti. Vreau si eu sa-mi iau un prestige (benzinar). De la dealer mi s-a spus ca poate pe la sfarsitul lui septembrie. Despre livrare nu poate da un pronostic. Citind pe forum am vazut ca in medie ar fi o luna. Dar ptr. Prestige probabil va depasi o luna. Stie cineva cum se poate face ptr. A scurta acest termen? (tre' sa-mi vand solenza si sa merg 2 luni cu taxiul e cam naspa). Exista dealeri favorizati? Nu ma gandesc ca clasica spaga ar rezolva ceva. Merci. Misto moderatorul andrei. De fapt misto site-ul
Comment
-
Originally posted by madi View PostAm eu impresia ca nu am citit bine preturile in euro la noua Dacia Logan ? Pentru ca varianta de baza a" Laureate" e acum 8255 euro . Parca era 7950 euro.
8255 pt k e cu vopsea metalizata
M-ai speriat )
Varianta Laureate este 8000 Euro
Comment
-
@gvf: Ca sa scurtezi termenul de livrare poti lua o culoare care se fabrica cat mai aproape de data comenzii, pentru ca se fabrica pe loturi de culori si fara optionale.
@anonymustiby: Nu sunt sanse sa inceapa fabricatia si normal, comenzile, de la inceputul lui septembrie. Cel mai devreme, 15 septembrie, dar se poate sa mai dureze.
Comment
Comment